Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: 30D vs. 40D - wielka ściema Canona?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Wracając do tematu... 40D jest dużo lepszym aparatem niż 30D. Wygrywa z nim choćby jedną bardzo ważną cechą. Wspomnianym chwilkę temu układem AF. Autofokus 40D trafia, a co równie ważne nadąża za 6,5 klatkowym "transportem filmu". To chyba pierwsza puszka Canona, która miała wreszcie tak celny AF. Niech sobie nawet daje lepszej jakości zdjęć (choć sądzę, że jednak daje), ale chyba każdy przyzna rację tezie o wyższości zdjęć ostrych nad nieostrymi.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Uwaga - poprawka. W części "pierwsza puszka Canona, która miała wreszcie celny AF" miałem na myśli DSLR. Analogi już wcześniej miały celne układy AF.
    Ostatnio edytowane przez jac+ ; 06-09-2010 o 16:44 Powód: Automerged Doublepost
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Uwaga - poprawka. W części "pierwsza puszka Canona, która miała wreszcie celny AF" miałem na myśli DSLR. Analogi już wcześniej miały celne układy AF.
    Tak czy tak zbytnio generalizujesz zapominając np. o starych jedynkach
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów