Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: 30D vs. 40D - wielka ściema Canona?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drfidel Zobacz posta
    Kolego, siedzę przed monitorem, a za nim na ścianie wisi antyrama ze zdjęciem formatu 25x30cm zrobionym Canonem 400D na ISO1600. Jedyna obróbka to ostrzenie, absolutnie nic nie było odszumiane. Na tym zdjęciu nie widać żadnego szumu, poprostu jest to normalne najzwyklejsze zdjęcie. Patrzę na zdjęcie i nie qmam o jaką przepaść chodzi.
    Jest jeszcze gorzej - zdjęcia z mojej nieboszczki 30-tki - powiększałem do rozmiaru o boku metra, a były to zdjęcia robione przy iso 3200 więc już całkiem nieakceptowalnym - i podobały się i szum praktycznie nie był widoczny :grin:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jest jeszcze gorzej - zdjęcia z mojej nieboszczki 30-tki - powiększałem do rozmiaru o boku metra, a były to zdjęcia robione przy iso 3200 więc już całkiem nieakceptowalnym - i podobały się i szum praktycznie nie był widoczny :grin:.
    Bo nie umiesz powiększać. Do powiększania służy "Z" w Photoshopie.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Bo nie umiesz powiększać. Do powiększania służy "Z" w Photoshopie.
    Ano fakt - nie używam tego programu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów