Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 35L na ziemi :/

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie 35L na ziemi :/

na szczescie nic nie pękło i wszystkie soczewki całe.. ale cos sie musiało przesunąć/rozkalibrować bo mydli strasznie a był użyteczny od 1.4 :/

czy myslicie, że jest szansa, ze żytnia czy jakis inny serwis to poprawi ? Bo obawiam sie, ze jak juz to bedą to robić po omacku... ?

Jak nie żytnia to gdzie?

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Myślę, że pierścienie i prowadnice soczewek mogły się uszkodzić, nic tylko Żytnia :-(.

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Berlin polecam.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Zawiosłem na żytnią, dzisiaj ma przyjść z powrotem kurierem juz jutro, 'korekcja układu optycznego' znaczy to wiele.. ale zobaczymy czy jest lepiej jak podepne.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Jest.. usługa kosztowala z przesyłką zwrotną (do warszawy sam zawiozłem) 332,50pln, zawiozłem w poniedziałek, jeszcze tego samego dnia miałem kosztorys naprawy do zaakceptowania, a w czwartek po południu przyszedł Jestem bardzo zadowolony

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No to świetnie, że udało się naprawić, bo to jeszcze w miarę przyzwoite pieniadze w stosunku do wartości szkła. Miałeś szczęście .
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów