A ja sie zastanawiam czy czekac do lutego czy brac teraz nowke za 4100 PLN... myslicie ze beda tansze w lutym niz 4k? (no jeszcze dochodzi ryzyko, ze jak sie spoznie, to bedzie po zabawie)
A ja sie zastanawiam czy czekac do lutego czy brac teraz nowke za 4100 PLN... myslicie ze beda tansze w lutym niz 4k? (no jeszcze dochodzi ryzyko, ze jak sie spoznie, to bedzie po zabawie)
czekać, ja trochę żałuję, że nie poczekałem, ale jestem w gorącej wodzie kąpany, po premierze 30D, jezeli będzie, cena 20D musi spaść o jakieś 200 euro na dzień dobry...Zamieszczone przez bartolomic
20Dset
maj łeb...
no więc srednia różnica... po pierwsze nie wiadomo czy bedzie premiera (choc to prawdopodobne), nie wiadomo czy beda jeszcze na rynku 20d (musza je kiedys skonczyc produkowac) a dzis cash back jest 150 EUR i to jest pewne)
dlatego, że jest cashback zdecydowałem się na kupno teraz, to może właśnie jest chwyt na wyprzedanie tego co zostało, teraz dają 150 euro a potem musieliby 200-300 dawać...Zamieszczone przez bartolomic
ale pamiętaj, że w PL wykorzystać go nie można...
20Dset
maj łeb...
Przeciez sa specyfikacje i testy na fotopolis.pl lub dpreview.com chociazby.Zamieszczone przez emimo
JAKA JEST DUŻA RÓŻNICA POMIĘDZY 300D a 20D?Zamieszczone przez pn_
dodam, że na pierwszy 'rzut okiem' różnica pomiędzy 300D a 20D to wygląd![]()
Koniecznei z ankieta!Zamieszczone przez marcingreen
![]()
Chyba wszystko zależy od tego czego ci potrzeba?
Mam 300D bawiłem się 20D, znam ich funkcje, wady i zalety i wiem... że 300D mi całkowicie wystarczy...
Tego co mi potrzeba to dobrych szkieł i raz jeszcze szkieł![]()
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania