Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Moja strona ślubna - co o tym myślicie?

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

a ja proponuje zeby muzyka byla defaultowo wylaczona + w rogu glosniczek do nacisniecia jak ktos lubi

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Najnowszy trend na stronach jaki zauważyłem to ruchome zdjęcia tzw zooming. Może warto i to wprowadzić na swoją stronę.
    Moe i warto - ale ja nie mam strony we flashu tylko w htmlu a to juz mala roznica z takimi animacjami 8)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Najnowszy trend na stronach jaki zauważyłem to ruchome zdjęcia tzw zooming. Może warto i to wprowadzić na swoją stronę.
    Gdzie ten trend i efekt zauważyłeś?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Miasto
    Warsaw

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    To już jest wypas. Trzeba by składać chyba w After Effects. Miałem na myśli coś prostszego. Efekt jaki uzyskuje sie przy prezentacji np w ProShow Producer.

Dopiero zaczyna Awatar Emaliasz

Domyślnie

Strona świetna, zaplanowana tak by trzeba ją było przejrzeć jak książkę. To dobrze.
    Muzyka jest... ok, o tym pisali już przedmówcy. Ja bym polecił dodanie na dole strony bezpośrednich odnośników do poszczególnych "kart".

Ze strony praktycznej, mam jeszcze jedną sugestię. Moim skromnym zdaniem, cennik lepiej by się sprawdził w formacie .jpg. Dlaczego? Gdy klient surfuje po internecie, ma otwarte w przeglądarce kilka podobnych do twojej stron. Jeżeli do tego dołoży otwieranie pliku .pdf jego sprzęt zwolni i wtedy będzie się mniej lub bardziej denerwował.

Korzystający z przeglądarki Chrome mogą mieć problemy z .pdf'ami w ogóle. (W internecie opisywano przypadki błędnego działania "Chroma" z przepełnionym buforem)

To tyle dywagacji. Moim zdaniem, świetna i przejrzysta strona. Pogratulować.
    Primum non nocere! --> Galeria

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Rozumiem, ze Wy uwazacie inaczej, tak?
    Pytam, gdyz dla mnie muzyka znacznie uzupelnia obraz i nie wiem czemu tyle negatywnych opinii na jej temat?
    Rozumiem, ze w tej wersji strony, ktora zaproponowalem jest niedociagniecie powtarzajacej sie muzyki wraz z kolejna podstrona, ale gdyby tak nie musialo byc, to wg mnie muzyka jest jak najbardziej na miejscu, czyz nie tak?
    Strona bardzo ladnie zrobione, ale z ta muzyka to jest tak ze przegladajac internet, czesto wlasnie sluchamy muzyki. I kazda strona na ktorej jest muzyka - czesto otwierana z jakiegos linku - jako karta w tle - zaczyna denerwowac. Dajmy na przyklad ze przegladamy liste ofert, klikamy koleczkiem myszki na linki zeby sie otwieraly (opera) w kartach w tle... i raptem... zaczyna grac 10 stron! Wtedy jest panika - ktora strona gra, dlaczego tak glosno, dlaczego zaglusza mi winampa, dlaczego musze szukac wylaczania, pewnie kolejna reklama itd itp ;-)

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Wtedy jest panika - ktora strona gra, dlaczego tak glosno, dlaczego zaglusza mi winampa, dlaczego musze szukac wylaczania, pewnie kolejna reklama itd itp ;-)
    Nie no - chyba panujesz nad tym co otwierasz?
    Otwierasz strone - jest muzyka - nie chcesz jej sluchac - wylaczasz 8) Wazne, aby tylko wylacznika nie trzeba bylo szukac pol dnia ;-) Ja staralem sie go dac w widocznym i intuicyjnym miejscu

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Nie no - chyba panujesz nad tym co otwierasz?
    Otwierasz strone - jest muzyka - nie chcesz jej sluchac - wylaczasz 8) Wazne, aby tylko wylacznika nie trzeba bylo szukac pol dnia ;-) Ja staralem sie go dac w widocznym i intuicyjnym miejscu
    Nie klikasz środkowym w FF na kilka(naście) linków do których potem dopiero zaglądasz ?
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Krzychu - sa rozne sposoby przegladania stron ;-)
    Moze i wiele osob najpierw klika w 30 zakladek a potem po kolei przeglada - coz... wszystkim nigdy nie dogodzisz. Wg mnie muzyka na stronie, gdzie prezentuje sie obrazy (grafika, fotografia etc.), dobrze dobrana stanowi bardzo wazne dopelnienie. Trzeba tylko uwazac na dobor, glosnosc i szybka/intuicyjna mozliwosc wylaczenia.

Tak jak pisalem - w moim przypadku najwiekszym problemem muzyki byl fakt, iz strona jest zrobiona w czystym html-u i przeskakuje - i tu sie zgadzam... lepiej ja w takim razie wylaczyc na wstepie.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów