Bardzo przyjemna stronka.
Zdecydowanie jestem zwolennikiem takich prostych i czytelnych "wizytówek".
Bardzo przyjemna stronka.
Zdecydowanie jestem zwolennikiem takich prostych i czytelnych "wizytówek".
1.Chuck ma zawsze racje,
2. Jeśli Chuck nie ma racji patrz pkt.1
Pikczer ---> A jeszcze zapomniałem Ci napisać, że jednej rzeczy mi brakuje na Twojej stronie. Bardzo trendy znaczka FPFS he, he http://www.fpfs.pl/
Tak, taki element satyry![]()
... i to właśnie brałem pod uwagę, jak klient mi robił stronę, to też się zastanawiałem, dać muzykę, czy nie?.
Nawet na forum zapytanie dałem, i po postach wyszło że nie.
Ale stronka OK.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To samo mi napisałeś jak pytałem dać muzę na stronę, czy nie?
Ostatnio edytowane przez czerwiniak ; 25-09-2010 o 10:09 Powód: Automerged Doublepost
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------
Kurcze - z ta muzyka, to chyba wszystko zalezy od dobrego doboru i mozliwosci ewentualnego szybkiego wylaczenia a nie zeby wogole nie bylo ;-)
Rozumiem, ze Wy uwazacie inaczej, tak?
Pytam, gdyz dla mnie muzyka znacznie uzupelnia obraz i nie wiem czemu tyle negatywnych opinii na jej temat?
Rozumiem, ze w tej wersji strony, ktora zaproponowalem jest niedociagniecie powtarzajacej sie muzyki wraz z kolejna podstrona, ale gdyby tak nie musialo byc, to wg mnie muzyka jest jak najbardziej na miejscu, czyz nie tak?
Ja jestem za muzyką. Ważne tylko aby w widocznym miejscu był przycisk pozwalający ją wyłączyć. Najnowszy trend na stronach jaki zauważyłem to ruchome zdjęcia tzw zooming. Może warto i to wprowadzić na swoją stronę.