Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Moja strona ślubna - co o tym myślicie?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Po primo strona OK.
    Dzieki

Po drugie primo nie wiem na czym ludzie ogladają ale na 22 calowym monitorze zdęcia są trochę przymaławe. Link do drugiej strony to takie mało profesjonalne. Zdecyduj się na coś. Jedna strona tylko ślubne druga inne projekty. Gdyby jeszcze obie strony miały identyczne wykonanie, ale nie mają i zaburza to odbiór całości.
    Calosc przystosowywalem do sredniej klasy/rozdzielczosci monitorow (1280x1024) - niestety wszystkich nie da sie zadowolic ;-)
    A co do podzialu stron, to... no byly rozne wersje brane pod uwage i dlatego zdecydowalem sie na taki niepokrywajacy sie podzial pytajac Was o zdanie

PS. Robisz nawet za granicą to się ceni. W grudniu mam ślub na Karaibach. Dał byś radę przylecieć
    Tak - robilem np. w Egipcie (niedlugo zamieszcze) a to czy bym sie podjal - oczywiscie - takie "projekty" sa dla mnie szczegolnie cenione - pytanie tylko czy stac Cie na oplacenie mi przelotu i zakwaterowania a nie czy ja dam rade :wink:

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Bardzo przyjemna stronka.
    Zdecydowanie jestem zwolennikiem takich prostych i czytelnych "wizytówek".
    1.Chuck ma zawsze racje,
    2. Jeśli Chuck nie ma racji patrz pkt.1

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Pikczer ---> A jeszcze zapomniałem Ci napisać, że jednej rzeczy mi brakuje na Twojej stronie. Bardzo trendy znaczka FPFS he, he http://www.fpfs.pl/

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Pikczer ---> A jeszcze zapomniałem Ci napisać, że jednej rzeczy mi brakuje na Twojej stronie. Bardzo trendy znaczka FPFS he, he http://www.fpfs.pl/
    Rozumiem, ze to taki dżołk sytuacyjny, tak? :wink:

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

cholera, ja też nie mam

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    cholera, ja też nie mam
    wstydź się

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Tak, taki element satyry

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Kurcze - z ta muzyka, to chyba wszystko zalezy od dobrego doboru i mozliwosci ewentualnego szybkiego wylaczenia a nie zeby wogole nie bylo ;-)

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Rozumiem, ze Wy uwazacie inaczej, tak?
    Pytam, gdyz dla mnie muzyka znacznie uzupelnia obraz i nie wiem czemu tyle negatywnych opinii na jej temat?
    Rozumiem, ze w tej wersji strony, ktora zaproponowalem jest niedociagniecie powtarzajacej sie muzyki wraz z kolejna podstrona, ale gdyby tak nie musialo byc, to wg mnie muzyka jest jak najbardziej na miejscu, czyz nie tak?

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Rozumiem, ze Wy uwazacie inaczej, tak?
    Pytam, gdyz dla mnie muzyka znacznie uzupelnia obraz i nie wiem czemu tyle negatywnych opinii na jej temat?
    Rozumiem, ze w tej wersji strony, ktora zaproponowalem jest niedociagniecie powtarzajacej sie muzyki wraz z kolejna podstrona, ale gdyby tak nie musialo byc, to wg mnie muzyka jest jak najbardziej na miejscu, czyz nie tak?
    Strona bardzo ladnie zrobione, ale z ta muzyka to jest tak ze przegladajac internet, czesto wlasnie sluchamy muzyki. I kazda strona na ktorej jest muzyka - czesto otwierana z jakiegos linku - jako karta w tle - zaczyna denerwowac. Dajmy na przyklad ze przegladamy liste ofert, klikamy koleczkiem myszki na linki zeby sie otwieraly (opera) w kartach w tle... i raptem... zaczyna grac 10 stron! Wtedy jest panika - ktora strona gra, dlaczego tak glosno, dlaczego zaglusza mi winampa, dlaczego musze szukac wylaczania, pewnie kolejna reklama itd itp ;-)

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów