Wiele nie wniosę, ale mnie się podoba. A jak dziewczynom?
Wiele nie wniosę, ale mnie się podoba. A jak dziewczynom?
No kurcze nie wiem, bo te z CB jak widac nie pisza ;-)
Mi się podoba, ale cennik to trochę przegięcie :-).
Zasugerowałbym, że warto żeby na ostatniej stronie było coś jaśniej sugerującego że to koniec, niż "Zapraszam", bo chwilę musiałem pomyśleć o co chodzi.
najlepszy "cennik" !!! hehehe :-)
rozwaliło mnie to, hm.... ale nie wiem, taki trochę tani chwyt, ludzie się
mogą irytować, bo niby obiecujesz cennik, a tam kolejna "promocja ukryta" i telefon....
poza tym nie wiem czy to funkcjonalne jest - że dajesz stronę "ślubną" na któej jest link dopiero do portfolio.......
Co do cen, to powiem szczerze, ze jestem przed wakacjami. Za 3 tygodnie do tego usiade i zrobie konkretne wyceny. Wiec to nie jest tani chwyt a chwilowe "ander konstrakszyn" ;-) Chcialem juz przed wyjazdem aby wszystko wisialo oraz poznac m.in. Wasze opinie.
A co do linka do portfolio, to juz pisalem na samym poczatky - nieszczesliwie sie stalo, ze na mojej autorskiej stronie pokazuje zarowno fotografie jak i design i juz tego (a nawet dzialow) zmienic nie moge. Stad pomysl (aby sie strony nie pokrywaly), ze tak wlasnie to rozwiaze.
Wylaczylem muzyczke zgodnie z Waszymi sugestiami :-)
Mam nadzieje, ze teraz sie lepiej oglada ;-)
Lepiej, lepiej. A nie można było zrobić zewnętrznej ramki z playerem muzyki, a w środku ta cała strona? Wtedy nie leciałoby po każdym kliku od nowa, co nie?
Wiesz - ja nie mam pojecia o htmlu etc....
Z tego, co koledzy znajacy sie na rzeczy mowili, to w htmlu nie jest to takie proste.
Jesli wiesz cos, co mogloby pomoc mojemu koledze w obejsciu problemu przeskakiwanej muzyki, to daj prosze znac :-)
Po primo strona OK. Po drugie primo nie wiem na czym ludzie ogladają ale na 22 calowym monitorze zdęcia są trochę przymaławe. Link do drugiej strony to takie mało profesjonalne. Zdecyduj się na coś. Jedna strona tylko ślubne druga inne projekty. Gdyby jeszcze obie strony miały identyczne wykonanie, ale nie mają i zaburza to odbiór całości.
PS. Robisz nawet za granicą to się ceni. W grudniu mam ślub na Karaibach. Dał byś radę przylecieć![]()
Dzieki
Calosc przystosowywalem do sredniej klasy/rozdzielczosci monitorow (1280x1024) - niestety wszystkich nie da sie zadowolic ;-)
A co do podzialu stron, to... no byly rozne wersje brane pod uwage i dlatego zdecydowalem sie na taki niepokrywajacy sie podzial pytajac Was o zdanie
Tak - robilem np. w Egipcie (niedlugo zamieszcze) a to czy bym sie podjal - oczywiscie - takie "projekty" sa dla mnie szczegolnie cenione - pytanie tylko czy stac Cie na oplacenie mi przelotu i zakwaterowania a nie czy ja dam rade :wink:![]()