Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Moja strona ślubna - co o tym myślicie?

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Wiele nie wniosę, ale mnie się podoba. A jak dziewczynom?
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

No kurcze nie wiem, bo te z CB jak widac nie pisza ;-)

Coś już napisał

Domyślnie

Mi się podoba, ale cennik to trochę przegięcie :-).
    Zasugerowałbym, że warto żeby na ostatniej stronie było coś jaśniej sugerującego że to koniec, niż "Zapraszam", bo chwilę musiałem pomyśleć o co chodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Witajcie,
    robilem i robilem..., az wreszcie zrobilem

Zalozenia, ktore mi przyswiecaly, to przede wszystkim czysty HTML i... prostota
    Nie chcialem tworzyc kolejnej strony z podzialem na dzialy etc., gdyz moja autorska strona (na ktorej rowniez znajduja sie zdjecia) by sie z nia pokrywala, stad pomysl na taka wersje slubnego www i polaczenia obu tych site'ów (linkuja sie wzajemnie) :rolleyes:

Zapraszam do ogladania a kazde sugestie i opinie beda mile widziane 8)

www.zdjecia-slubne-warszawa.pl

pozdrawiam serdecznie
    pikczer
    najlepszy "cennik" !!! hehehe :-)
    rozwaliło mnie to, hm.... ale nie wiem, taki trochę tani chwyt, ludzie się
    mogą irytować, bo niby obiecujesz cennik, a tam kolejna "promocja ukryta" i telefon....
    poza tym nie wiem czy to funkcjonalne jest - że dajesz stronę "ślubną" na któej jest link dopiero do portfolio.......

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Co do cen, to powiem szczerze, ze jestem przed wakacjami. Za 3 tygodnie do tego usiade i zrobie konkretne wyceny. Wiec to nie jest tani chwyt a chwilowe "ander konstrakszyn" ;-) Chcialem juz przed wyjazdem aby wszystko wisialo oraz poznac m.in. Wasze opinie.

A co do linka do portfolio, to juz pisalem na samym poczatky - nieszczesliwie sie stalo, ze na mojej autorskiej stronie pokazuje zarowno fotografie jak i design i juz tego (a nawet dzialow) zmienic nie moge. Stad pomysl (aby sie strony nie pokrywaly), ze tak wlasnie to rozwiaze.

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Wylaczylem muzyczke zgodnie z Waszymi sugestiami :-)
    Mam nadzieje, ze teraz sie lepiej oglada ;-)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Lepiej, lepiej. A nie można było zrobić zewnętrznej ramki z playerem muzyki, a w środku ta cała strona? Wtedy nie leciałoby po każdym kliku od nowa, co nie?

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Wiesz - ja nie mam pojecia o htmlu etc....
    Z tego, co koledzy znajacy sie na rzeczy mowili, to w htmlu nie jest to takie proste.
    Jesli wiesz cos, co mogloby pomoc mojemu koledze w obejsciu problemu przeskakiwanej muzyki, to daj prosze znac :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Po primo strona OK. Po drugie primo nie wiem na czym ludzie ogladają ale na 22 calowym monitorze zdęcia są trochę przymaławe. Link do drugiej strony to takie mało profesjonalne. Zdecyduj się na coś. Jedna strona tylko ślubne druga inne projekty. Gdyby jeszcze obie strony miały identyczne wykonanie, ale nie mają i zaburza to odbiór całości.

PS. Robisz nawet za granicą to się ceni. W grudniu mam ślub na Karaibach. Dał byś radę przylecieć

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Po primo strona OK.
    Dzieki

Po drugie primo nie wiem na czym ludzie ogladają ale na 22 calowym monitorze zdęcia są trochę przymaławe. Link do drugiej strony to takie mało profesjonalne. Zdecyduj się na coś. Jedna strona tylko ślubne druga inne projekty. Gdyby jeszcze obie strony miały identyczne wykonanie, ale nie mają i zaburza to odbiór całości.
    Calosc przystosowywalem do sredniej klasy/rozdzielczosci monitorow (1280x1024) - niestety wszystkich nie da sie zadowolic ;-)
    A co do podzialu stron, to... no byly rozne wersje brane pod uwage i dlatego zdecydowalem sie na taki niepokrywajacy sie podzial pytajac Was o zdanie

PS. Robisz nawet za granicą to się ceni. W grudniu mam ślub na Karaibach. Dał byś radę przylecieć
    Tak - robilem np. w Egipcie (niedlugo zamieszcze) a to czy bym sie podjal - oczywiscie - takie "projekty" sa dla mnie szczegolnie cenione - pytanie tylko czy stac Cie na oplacenie mi przelotu i zakwaterowania a nie czy ja dam rade :wink:

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów