Ja dzisiaj ze względu na 15 XI będę musiał zrobić zupełnie odwrotnie proporcjonalnie niż zawsze i najpierw pojadę do domu po robocie a potem dopiero na rozmowy. Tak mi jakoś wypadło święto w tym roku w poniedziałek.
Ja dzisiaj ze względu na 15 XI będę musiał zrobić zupełnie odwrotnie proporcjonalnie niż zawsze i najpierw pojadę do domu po robocie a potem dopiero na rozmowy. Tak mi jakoś wypadło święto w tym roku w poniedziałek.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jak spotkanie dzisiaj?
Pytam, żeby bardziej uprzedzić, że może mnie znowu nie byc, niż żeby się czegoś dowiedzieć. Niestety, IKEA schodzi na psy i już nie wszystko w niej działa jak kiedyś. Stąd tryb pseudowarunkowy mojej dzisiejszej frekwencji.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dzisiaj to raczej zapraszam do mnie
http://fotofanklub.pl/index.php?opti...aty&Itemid=190
Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja ( Mikołaj może nie do końca święty jest już na miejscu ) i może w okolicy 21 dotrzemy a może wcześniej.
Wybiera się ktoś dzisiaj? Ja się wybieram.
Wybieram się.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Ja to dzisiaj jestem w ogniu walki.:-D Jak dotrwam do wieczora to zajrzę.
Bądź twardy nie miętki!! :-)
Ja będę.
Walka trwa i u mnie. Będę robił wszystko, żeby zjawić sie choćby o 21:00 i choćby na 5 minut.
---Moje zdjecia na FB---
Przekonaliście mnie. Będę w okolicach paru minut po 20. :-D