Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: wyświetlacz w 5D

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedz.
    Jest parę osób na forum które mają chęć pomóc i doradzić, reszta to brak słów...
    Jeśli chodzi o usterkę to jest dla mnie kłopotliwa, aparat jest z drugich rąk i zastanawiam się nad jego użytkowaniem przez pierwszego właściciela. I ponownie powtarzam że nie naciskam na wyświetlacz lecz na obudowę aparatu!!!
    Pozdrawiam prawdziwych Canonowców

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skalu Zobacz posta
    Pozdrawiam prawdziwych Canonowców
    a którzy to? tak troche powiało tym że jezeli jestes niedobry i mówisz niegrzecznie to jestes h.j a nie forumowicz canonowiec fotograf czy wogole ktokolwiek

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    a którzy to? tak troche powiało tym że jezeli jestes niedobry i mówisz niegrzecznie to jestes h.j a nie forumowicz canonowiec fotograf czy wogole ktokolwiek
    Odpuść już... :-?
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Bywalec
    Miasto
    Babice/Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Odpuść już... :-?

Shingo nie odpuszcza...................Shingo muuuusi pisać. :grin:

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gimli Zobacz posta
    Shingo nie odpuszcza...................Shingo muuuusi pisać. :grin:
    Gimli też

Początki nałogu

Domyślnie

Drodzy forumowicze...... dlaczego nie odpiszecie skalu w sposób normalny. Kolega jest tu nowy, zadał pytanie w odpowiednim dziale i ma problem. Może dziwny .... ale problem. Wystarczy sprawdzić drodzy użytkownicy 5d jak jest u was i odpisać TAK albo NIE, albo w ogóle zignorować pytanie jeżeli uważacie, że jest bezsensowne.

P.S Może skalu wydał ostatnie uciułane pieniądze i teraz denerwuje go taka przypadłość.

Pozdrawiam.
    Cytat Zamieszczone przez Ando Zobacz posta
    Czy Wam się w d..ach poprzestawiało drodzy forumowicze? Człowiek grzecznie zadał pytanie i opisał rzeczowo problem. Odzew typowy dla tego forum. Jesteście Panowie BUCE. Mentalność "polaczka"...
    Ja osobiście kupiłem aparat do robienia zdjęć (no może faktycznie mi się gdzieś poprzewracało) i mało mnie obchodzi czy coś tam zmienia kolor przy naciskaniu. Dla mnie podstawową funkcją aparatu fotograficznego jest właśnie rejestrowanie obrazu, od latarki np. oczekuję aby świeciła. No taka już moja mentalność polaczka. Co gorzej taki ze mnie buc że nie chce mi się zmieniać tej mentalności i szukać dziury w całym.

Bywalec
    Miasto
    Babice/Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Ja osobiście kupiłem aparat do robienia zdjęć (no może faktycznie mi się gdzieś poprzewracało) i mało mnie obchodzi czy coś tam zmienia kolor przy naciskaniu. Dla mnie podstawową funkcją aparatu fotograficznego jest właśnie rejestrowanie obrazu, od latarki np. oczekuję aby świeciła. No taka już moja mentalność polaczka. Co gorzej taki ze mnie buc że nie chce mi się zmieniać tej mentalności i szukać dziury w całym.

Oczywiście masz rację, Twoja filozofia, "Twoja piaskownica".

Ale po to jet taki dział, a nie inny .................. żeby pomóc innym użytkownikom, nawet wtedy kiedy pytania są bezsensowne.

Taka jest moja filozofia i TYLE.

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Oczywiście masz rację, Twoja filozofia, "Twoja piaskownica".

Ale po to jet taki dział, a nie inny .................. żeby pomóc innym użytkownikom, nawet wtedy kiedy pytania są bezsensowne.

Taka jest moja filozofia i TYLE.
    tzn ze moge zakład ile chce tematów w stylu , uzywałem mojego korpusu jako podstawka na herbate, niestety aparat był niestabilny i herbata się wylała, czy serwis uwzględni taką reklamację i czy zwróci mi koszt zaparzonej herbaty?

potem napiszę kolejny post w którym zapytam jak długo czekac zanim ta herbata
    odparuje a jak już odparuje założe kolejny wątek w którym zapytam czy aasdaserwis sie kapnie że wylałem tam herbatę, bo w sumie aparat działa ale przez to ma straszny BF

Bywalec
    Miasto
    Babice/Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    tzn ze moge zakład ile chce tematów w stylu , uzywałem mojego korpusu jako podstawka na herbate, niestety aparat był niestabilny i herbata się wylała, czy serwis uwzględni taką reklamację i czy zwróci mi koszt zaparzonej herbaty?

potem napiszę kolejny post w którym zapytam jak długo czekac zanim ta herbata
    odparuje a jak już odparuje założe kolejny wątek w którym zapytam czy aasdaserwis sie kapnie że wylałem tam herbatę, bo w sumie aparat działa ale przez to ma straszny BF
    Tak dokładnie :wink: . Tylko ja już Tobie nie odpiszę. nie mam już ........ siły.
    To jest już mój ostatni post w tym temacie.

P.S. Przepraszam wszystkich których zanudzałem.

Początki nałogu

Domyślnie

Ale po to jet taki dział, a nie inny .................. żeby pomóc innym użytkownikom, nawet wtedy kiedy pytania są bezsensowne
    Niby tak, ale czasami są to takie pytania, że nie wiem czy chodzi o fotografię czy gadżety. Pamiętam jak ktoś miał problem bo jego elka nie miała białego koloru tylko "taki kremowy".

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów