Fakt zaduma i chwila fefleksji ["]
Fakt zaduma i chwila fefleksji ["]
www.dwiewieze.pl
2 x BODY + kilka słoików
Widziałem Go kilkakrotnie na giełdzie w Stodole. Nie wiem jednak czy fotografia to był Jego "konik".
Niestety im jesteśmy starsi, tym więcej idoli z dzieciństwa odchodzi...
[i]
i na Janosika przyszedł koniec...
D.O.M. [']['][']
Pozdrawiam
Marek
[*] dla gwiazdy 13 posterunku
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |
o 17:15 Rozmowy W Toku gdzie będzie powtorzenie odcinka gdzie on był gościem. Ja wyjątkową obejze sobie.
["]To prawda, Janosika można ogladać w nieskończoność.Przylaczam sie. Janosik to jeden z niewiele filmow, ktore moglbym ogladac w kolko.
I ja sie dolaczam.
Kiedys moi rodzice pokazywali mi na filmach jakis starych aktorow i mowili: "patrz, to byla gwazda, jakie fajne z nia filmy byly". Smialem sie jako dzieciak, bo dla mnie to nie gwiazda, tylko staruszek.
A teraz... gwiazdy mojej mlodosci zaczynaja odchodzic. Przychodza nowe a te stare coraz rzadziej graja. Pewnie i ja dzieciakowi jak pokarze dziadka De Niro czy Al Pacino powiem: synu, czy wiesz jaki to aktor byl... A on mi z usmiechem odpali - Tomb Raider, to jest laska.
Coz, nie jestem stary a sam zaczynam dostrzegac przemijanie. Moze dlatego, iz w ciagu zaledwie 4 lat dwie bliskie mi osoby odeszly? A moze dorastam do nieodlacznych atrybutow zycia jakimi jest miedzy inymi - smierc.
Wiem tylko jedno - to nam jest tu z tym zle, oni maja tylko lepiej.