Mi takze wersja 3.9.0.2 chodzi bez problemu, XP 32bit 2 Gb RAM.
Mi takze wersja 3.9.0.2 chodzi bez problemu, XP 32bit 2 Gb RAM.
był 350D, 4D, 7D - jest 5D
witammam pytanie.Dotychczas "obrabialem" foty w dpp 3.8 ale ktos mi doradzil najpierw przepuscic przez picture style.Rewelacja:-) ale otrzymalem rozszerzenie pf2 ktore nie da sie otworzyc w dpp? Jest jakis sposb? Dzieki :-)
6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...
Mam DPP 3,9.2 i na domowym W7/32B i na firmowym XP/32B. Ni stwierdziłem żadnych problemów ani tu, ani tu...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Ja się bawiłem ze stylami ze strony http://www.canon.co.jp/imaging/pictu...ile/index.html + ściągnięte z netu profile analogowych pozytywów - wszystko chodziło.
Wadą było to, że nie można było tych profili zapamiętać w tym rozwijanym comboboxie - po załadowaniu miałeś jeden dodatkowy, po restarcie programu trzeba było go załadować ponownie.
Entuzjastyczny Neofita
U mnie najnowsze dpp działa wyśmienicie.
Ależ u mnie też działa bez zakłóceń.
Odinstalowałem (tzn. wróciłem do wersji 3.8) ze względu na małą funkcjonalność.
"Cięższe przypadki" i tak obrabiam w LR
Witam
DPP pracuje w rozdzielczości poziomej min 768. W przypadku mniejszej rozdzielczości nie można otworzyć programu. Czy istnieje możliwość "oszukania" programu bądź są gdzieś w opcjach ustawienia żeby DPP otwierał się przy rozdzielczości pozimej moniora 720.
pozdrawiam