Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 145

Wątek: Dpp 3.9

Zablokowany
    Miasto
    www.marcinmielnik.com

Domyślnie

http://www.fredmiranda.com/forum/topic/942963/0 plug-in do DPP 3.9 dodajacy nowe opcje.

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

Mam problem z DPP. Wszystko jest w porządku, poza jedną wkurzającą drobnostką. Przy otwarciu zdjecia i wprowadzeniu porawek jet OK. Problem pojawia sie przy zamykaniu zdjęcia, program zamyśla sie na dłuższą chwilę i dopiero zamyka zdjęcie. Win7 64bit, Dpp 3.9. Na słabszej maszynie i Win XP 32bit było wszystko w porządku. Czytałem że DPP potrafi zamulić jak w folderze jest za dużo zdjęć, ale to dzieje się niezależnie od ilości plików.
    Kiedyś tu była stopka:-)

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    Mam problem z DPP.
    Ja tez używam na Win XP 32bit i Win7 64bit - i jest jednakowo.
    Odpal sobie menedżer zadań i zobacz co się dzieje podczas zamykania zdjęcia.
    Może plik wymiany jest uruchamiany. Win 7 64bit bierze więcej RAMu i teraz ci niestarcza.

Początki nałogu
    Miasto
    Pomorze Środkowe
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Na polskiej stronie Canona jest tez juz oficjalnie 3.9.2
    Pozdro

Bywalec
    Miasto
    Hatboro/Wroclaw

Domyślnie

Po zainstalowaniu nowego DPP wystapil maly klopot, nie moge zachowywac zmian w pliku pod ta sama nazwa pliku. Jak to zmienic? komunikat:

Uploaded with ImageShack.us

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Może masz ustawiony atrybut read-only na plikach, może brakuje Ci miejsca, albo nośnik masz r-o.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Bywalec
    Miasto
    Hatboro/Wroclaw

Domyślnie

Nie wiem co to jest nosnik r-o, ale mam rzeczywiscie zapisane w plikach 'read only'. Klopot w tym, ze nawet jak to zmieniam dla calego folderu i dam 'aplly', to on po przemieleniu zawartosci dalej pokazuje ze jest tylko do odczytu! Gdzie to mozna skuteczniej zmienic?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Musze dodac ze zakladalem na nowo system, teraz co sie nie rusze z jakimis zmianami komputer pyta mnie o pozwolenie administratora, moze tu jest pies..
    Ostatnio edytowane przez wagteil ; 15-10-2010 o 04:57 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

A ja mam problem z pipetka balansu bieli, biore ja i nie moge klikac na zdjeciu co by dobrac BB, dodam ze po wybraniu jej kursor tez nie zmienia sie w pipetke, jednak przycisk pipetki pojawia sie jako wcisniety, moze macie jakas rade?
    Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wagteil Zobacz posta
    Nie wiem co to jest nosnik r-o, ale mam rzeczywiscie zapisane w plikach 'read only'. Klopot w tym, ze nawet jak to zmieniam dla calego folderu i dam 'aplly', to on po przemieleniu zawartosci dalej pokazuje ze jest tylko do odczytu! Gdzie to mozna skuteczniej zmienic?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Musze dodac ze zakladalem na nowo system, teraz co sie nie rusze z jakimis zmianami komputer pyta mnie o pozwolenie administratora, moze tu jest pies..
    R-o to read only, takiego skrótu użyłem, czyli np. płytak CD. Nie rób na katalog, tylko wejdź w katalog i zrób ctrl+a, potem prawy klawisz myszy, właściwości i wtedy wyczyść atrybut r-o. Albo menu start-> uruchom -> cmd -> przejdź do katalogu z rawami, i napisz attrib -R *.* /S . To powinno wyczyścić Ci atrybut r-o w danym katalogu wraz z podkatalogami.
    Odnośnie drugiego wpisu, to dodaj sobie uprawnienia administratora i nie będzie Cię pytał.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów