Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Toruńska kuria szkoli fotografów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez htx
    http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3016180.html

Po raz pierwszy spotykam się z czymś takim, jak oficjalny kurs, bez którego skończnia można spotkać sie z odmową pozwolenia fotografowania uroczystości koscielnych. Zwróćcie uwagę na cenę (300 PLN) i obecną ilość chętnych.
    Po części rozumiem irytację niestosownym zachowaniem niektórych osób, ale MZ jest to raczej kwestia dobrego wychowania, wyczucia taktu i umiaru, a nie kursu, bez którego wyproszą mnie z kościoła, a za który trzeba zapłacić z góry ustaloną stawkę.
    Jestem ciekaw Waszego zdania na ten temat. pzdr
    nie pamiętam czy płaciłem za mój kurs bo tą sprawą zajmował się mój tata;
    czyżby kolejne pieniądze dla o. rydzyka?

faktem jest że do focenia w obiektach trza mieć zaliczony taki własnie krótki kurs dobrego zachowania...

jeśli chodzi o kwestię tak jak wspomniałeś dobrego wychowania, wyczucia taktu i umiaru... to znam takich amatorów co w trakcie kiedy robią zdjęcia robią takie "ps ps psss" w kierunku młodych...
    nie ukrywam, że to jest nie na miejscu...

raz nawet ksiądz przerwał kazanie i powiedział: porób se zdjęcia a ja poźniej będę gadał ale dobrze, że ja byłem wtedy jeszcze tylko gościem...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    faktem jest że do focenia w obiektach trza mieć zaliczony taki własnie krótki kurs dobrego zachowania...
    Głównie chodzi o to, żeby wiedzieć kiedy można robić zdjęcia, gdzie można wejść, a jak można to czy trzeba przyklęknąć. Czyli co wiedzieć należy, żeby nie urazić uczuć tych co obserwują z pierwszych rzędów.

Uprawnienia umieszczania postów