Ale z art. wynika, że mają się ostro wziąść za egzekwowanie; zapisałbym sie z ciekawości, ale szkoda mi sianka.
Swoją drogą - czy ktoś spotkał sie z żądaniem okazania takiego "świadectwa" ?
Ale z art. wynika, że mają się ostro wziąść za egzekwowanie; zapisałbym sie z ciekawości, ale szkoda mi sianka.
Swoją drogą - czy ktoś spotkał sie z żądaniem okazania takiego "świadectwa" ?
za każdym razem kiedy idziesz podać grabę przed mszą do księdza i informujesz że jesteś 'profi'Zamieszczone przez htx
![]()
ja zawsze mówię że mam w portfelu w aucie o czym już pisałem...
BTW mnie w już nawet się nikt nic nie pyta bo się znamy z ksiądzami z regionu...
P.S nie zdziwiłbym się (taki mały OT odnośnie UWAGA ZŁODZIEJE) jak kiedyś mi ograbią auto...bo księdz komuś dał cynk...![]()
No to już byłby precedens - że noszą się na czarno, to (mam nadzieję) nie znaczy, że mają czarne charakteryZamieszczone przez marcingreen
![]()
Nie wiem natomiast co bym zrobił, gdybym trafił na "służbistę", który upierałby się abym taki kwit mu pokazał przed np ślubem. Ale ciii - "nie wywołuj wilka z lasu". To byłaby niezła gimnastyka![]()
to z tym cynkiem to chodziło mi o to, że wtedy juz wiedział, że portfel zostawiłem w samochodzie bo ściemniałem mu, że w nim mam pozwolenie...
było już nieraz na forum, a tekże w necie możesz znaleźć te przepisy...
wpisz w googlach kurs fotografowania w obiektach sakralnych i napewno coś znajdziesz...