Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Toruńska kuria szkoli fotografów

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar htx
    Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Ale z art. wynika, że mają się ostro wziąść za egzekwowanie; zapisałbym sie z ciekawości, ale szkoda mi sianka.
    Swoją drogą - czy ktoś spotkał sie z żądaniem okazania takiego "świadectwa" ?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez htx
    Swoją drogą - czy ktoś spotkał sie z żądaniem okazania takiego "świadectwa" ?
    za każdym razem kiedy idziesz podać grabę przed mszą do księdza i informujesz że jesteś 'profi'

ja zawsze mówię że mam w portfelu w aucie o czym już pisałem...
    BTW mnie w już nawet się nikt nic nie pyta bo się znamy z ksiądzami z regionu...

P.S nie zdziwiłbym się (taki mały OT odnośnie UWAGA ZŁODZIEJE) jak kiedyś mi ograbią auto...bo księdz komuś dał cynk...

Dopiero zaczyna Awatar htx
    Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen

P.S nie zdziwiłbym się (taki mały OT odnośnie UWAGA ZŁODZIEJE) jak kiedyś mi ograbią auto...bo księdz komuś dał cynk...
    No to już byłby precedens - że noszą się na czarno, to (mam nadzieję) nie znaczy, że mają czarne charaktery

Nie wiem natomiast co bym zrobił, gdybym trafił na "służbistę", który upierałby się abym taki kwit mu pokazał przed np ślubem. Ale ciii - "nie wywołuj wilka z lasu". To byłaby niezła gimnastyka

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

to z tym cynkiem to chodziło mi o to, że wtedy juz wiedział, że portfel zostawiłem w samochodzie bo ściemniałem mu, że w nim mam pozwolenie...

było już nieraz na forum, a tekże w necie możesz znaleźć te przepisy...
    wpisz w googlach kurs fotografowania w obiektach sakralnych i napewno coś znajdziesz...

Uprawnienia umieszczania postów