Pokaż wyniki od 31 do 40 z 94

Wątek: Mój pierwszy raz na ślubie

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poszukiwacz2006 Zobacz posta
    Ja też jestem amatorem, ale uwierz mi nie ryzykowałbym na ceremoni podpięcia do jakiejkolwiek puszki c 50 1.8. Co z tego, że mam przemyślany kadr skoro loteryjny AF go zepsuje. 17-40 niestety ciemne, a umiejetne operowanie lampą to naprawdę sztuka.
    uwielbiam takie wpisy!!!! ludzie światło 4 jest ciemne?? nie dramatyzujcie... tylko 1.2 to światło wg was?? nie szalejmy. Mam kumpla który foci standardowo na tym szkle i lampy unika jak ognia... zdjęcia ma... bardzo dobre. Większosć kościołó jest oświetlona przyzwoicie... i nawet w starej katedrze da się poszaleć.

DO autora tematu... nie bój się... masz 2 body więc w jedno zapinasz 50tkę w drugie 17-40... i do dzieła. I jeszcze najważniejsze... zdjęcia na ślubie czy błogosławieństwo rób... w RAWach... jak zwalisz coś to z RAWa prędzej uratujesz... tyle że... przelicz ile zrobisz zdjeć na kartę w formacie rav+jpg bo kart ci może braknąć. Jak masz możliwośc rób po 2/3 ujęcia i się nie denerwuj
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    i jeszcze dodam jedno... skoro para młoda Cie poprosiła to pewnie wie na co się nastawia... i uważa że sobie poradzisz... Więc... głowa do góry
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez daniel34k Zobacz posta
    Wiem, że C24-105 to ciasno, ale mam tez 17-40. Włąśnie testuję C50D z 17-40, w piątek dostanę 24-105, a w sobotę ide (z całym moim majdanem) do tej katedry, może się nawet chwyce na ślub?
    nie zapomnij zapytać księdza czy się zgadza na 2 fotografów... i nie przeszkadzaj oryginalnemu... jego też zapytaj czy możesz... generalnie w mojej diecezji jest zapis że 1 ślub 1 fotograf.... chociaz nie marudzą zbytnio jak jest wiecej... ale żeby nie zrobić bydła jak cię ksiądz będzie z ambony upominał... ja miałem taką akcje na komunii... ludzie których upomniał mieli czerwone buźki ze wstydu :P a ja w końcu miałem miejsce do pracy :P
    Ostatnio edytowane przez Bart3k ; 03-09-2010 o 13:08 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Uprawnienia umieszczania postów