Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: [aelle] misz masz

Domyślnie

8,9,10 - fajne światło

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Powiem tak..
    Pierwsza myśl - ale to wszystko ciemne i przesycone.
    Druga - bez powyższego nie było tych zdjęć..

Całość bardzo apetyczna, ale mam kilku faworytów..

10 - podoba mi się najbardziej. Szkoda tylko że horyzont tak leci na lewo - ale widzę że to bardziej zasługa krajobrazu niż kompozycji
    2 - chyba jestem pierwszy.. Ale coś w nim jest. Kolory, światło, nastrój.. Choć fotka o niczym
    1 - standardowo i jak wszystkim. I chociaż strasznie kalendarzowy ten pikczer, to światło rewelacyjne

a nagroda specjalna idzie do..

12 - ale tu zero Twojej zasługi, to przez oczy tej Pani

A pytając poza konkursem.. Pomimo rozrzutu tematyki mam wrażenie że wszystkie fotki pochodzą z jednego miejsca.. To zielona wyspa? Czy jednak nasz Bałtyk wymieszany z podhalem?

Pozdrawiam!
    i zazdroszczę
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Domyślnie

Bardzo dziękuję za tak cudownie konstruktywny komentarz )) Wszystkie fotki, poza tymi b/w były robione w Szkocji

A o tej pani co myślicie?

15.

Domyślnie

kobiety tnie się pod biustem...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evangelion69 Zobacz posta
    kobiety tnie się pod biustem...
    ..to po1.

2. czy to co fruwa, to atak moskitów, czy zmora alergika? Straaaasznie mi to przeszkadza w odbiorze zdjęcia.. Chociaż domyślam się braku Twojej winy i "konieczności" zastanego krajobrazu..

po 3. i związane z 1..
    Przy tak charakterystycznych rysach i intrygującym uśmiechu (Mona Lisa..? ), z chęcią zobaczyłbym typowy portret. Tymczasem na fotce ani portretu, ani postaci, ani widoków (kłaki, kłaki, kłaki) z postacią przed..

-----------------------

PS - dopiero przed chwilą do mnie dotarło, że recenzuję prace KOLEŻANKI "po szkle" To zjawisko tak rzadkie na tym forum, że bezmyślnie i niedoczytując zmieniłem Szanownej płeć PRZEPRASZAM

A w świetle powyższego i swojej wypowiedzi..
    a nagroda specjalna idzie do..
    12 - ale tu zero Twojej zasługi, to przez oczy tej Pani
    ..jeśli mi powiesz że to autoportret, ze wstydu wylogowuję się z forum

PS2 - obstawiałem Irlandię, ale skoro to Szkocja.. Ehh - highlandy.. Jestem chory z zawiści..
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Domyślnie

Wiem, że zdjęcie nie jest przemyślane (chociażby ze względu na punkt 1 :P), ale to dlatego, że zostało zrobione czysto spontanicznie i na szybko. Te latające białe punkciki to lekki szkocki deszczyk, który bardzo niespodziewanie zaczął padać i bardzo szybko się skończył.

Co do zdjęcia nr 12 to spokojnie, to nie jest mój autoportret ))

16.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aelle Zobacz posta
    Wiem, że zdjęcie nie jest przemyślane (chociażby ze względu na punkt 1 :P), ale to dlatego, że zostało zrobione czysto spontanicznie i na szybko.
    Spontaniczność nie zwalnia z myślenia podobają mi sie landszafty
    pzdr
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Domyślnie

fajne ujęcie
    1. piekny kadr i niesamowity kontrast między ciepłą barwą pola a mrocznym niebem
    2. fajny kadr i ostrość na obiekcie
    5. podobnie jak 1 ale jeszcze ciekawsze i ładniejsze miejsce ;]
    10. ma w sobie coś czego nie potrafie teraz określić

portrety mogłyby być jak na mój gust nieco jaśniejsze ale ładne ujęcia i kadry ;] pozdrawiam
    450D | BG-E5 | kit 18-55 | C70-210/4 | C50/1.8 | Helios 44M-4 |Chinon 135/2.8 | Sigma EF-500 DG ST
    http://www.kargajcze.blogspot.com/

Domyślnie

Pięknie dziękuję za komentarze
    Portrety ciąg dalszy.

17.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów