Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: Reklama uslug fotograficznych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ja mogę zrezygnować z jedzenia , wtedy robię sobie przerwę powiedzmy 21-22 i jadę coś zjeść
    ja tak robił nie będę.
    między 21 a 22 mogą się wydarzyć rzeczy ciekawe z punktu widzenia reportażu...
    zresztą - szczerze mówiąc, co to za ludzie co chcą na 1 talerzyku oszczędzić ?

poza tym, jedną z przyjemniejszych kwestii w tej pracy jest dobre żarcie na weselu ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

nie miałem takiej sytuacji , ale mam na myśli taką kiedy okazuje się że miejsca przy stoliku nie ma , trudno żeby 10-12 godzin latać bez jedzenie itp

i to jest sytuacja kiedy jesteś już na sali , się okazuje że para o tobie nie pomyślała a samemu o to się nie pyta , przynajmniej ja się nie pytam bo zakładam że miejsce jest a po różnych historiach wiem że nie zawsze więc lepiej mieć taki pkt w umowie
    no comment...

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

U mnie jedna umowa na 5 zapytań heh tragedija jest na tym portalu

Bywalec Awatar fyrste
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

ja mogę zrezygnować z jedzenia , wtedy robię sobie przerwę powiedzmy 21-22 i jadę coś zjeść
    ja też mógłbym, ale przerwę bym sobie zrobił od 18 do 22
    Canon 855D + 8-200mm f4

Domyślnie

Tak jak miałbys gdzie.
    Ostatnio robiłem, w takim miejscu, że nawet zasięgu nie było.
    Ranczo w środku lasu.
    I co wtedy? - Kanapki do pracy zrobić.
    5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
    ---------------------------------------

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Rozprawiacie o jednym z portali weselnych, na który (tak jak i na inne podobne) wchodzą ludzie, którzy lubią poszperać w internecie żeby znaleźć coś tanio. Bo tak się przyjęło, że w internecie wszystko znajdziesz taniej. Więc i szukają. Trudno się temu dziwić.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Domyślnie

Wtedy bierzesz nóż, ostrzysz koniec i na polowanie, a potem ognisko przed salą Wybacz, ale o tym pomyślałam będąc ostatnio w takim samym położeniu - na zadupiu, bez zasięgu ze skromnym stołem
    Weźcie pod uwagę, że część restauracji liczy za obsługę (kamera, muzyka, foto) mniej o 50-70% od osoby, a czasem za free daje poczęstunek.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zgadzam się z tym że tam trudniej jest znaleźć klienta na wyższą kwotę niż te 2.5-3k za usługę. Natomiast jest do stosunkowo dobre i darmowe miejsce reklamowe które jest już w sieci jakiś czas.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Ariene Zobacz posta
    Wtedy bierzesz nóż, ostrzysz koniec i na polowanie, a potem ognisko przed salą Wybacz, ale o tym pomyślałam będąc ostatnio w takim samym położeniu - na zadupiu, bez zasięgu ze skromnym stołem
    Weźcie pod uwagę, że część restauracji liczy za obsługę (kamera, muzyka, foto) mniej o 50-70% od osoby, a czasem za free daje poczęstunek.
    Prawda jest taka , że jak obsługa jest spoko , to przyniesie wszystko prawie że o co się poprosi. Jak są ekhm no są jacy są czasem , albo ich szef pilnuje , no to zlewają stolik orkiestry i reszty a to czasem błąd bo według mnie np. orkiestra powinna posiłek dostawać zaraz na początku jak jest roznoszony żeby zjedli i grali a nie dostają na sam koniec , uprzednio 86 razy się upominając i maja 2.45m na zjedzenie bo goście już zjedli i trzeba grać. Czasem takie duperele źle wpływają na całość.

Żeby nie było wiadomo kto jest najważniejszy na weselu itd. ale organizacja w pewnym stopniu jest ważna. Dla mnie m.in. po tym można poznać czy sala jest dobra.
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 01-09-2010 o 16:57 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Dobre Chociaz faktycznie trzeba cos jesc i jak talerzyka nie ma to praca jest gorsza. Ja np. jestem zmeczony i zamlony jak po dlugiej pracy nie zjem czegos cieplego..

Dzieki wszystkim za odpowiedzi
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

pewnie że trzeba

więc wychodzę z założenia że klienci to istoty rozumne i zdają sobie z tego sprawę ;]
    no comment...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów