Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Reklama uslug fotograficznych

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Ponieważ aby pokazać się na pierwszej stronie w googlach (druga, trzecia itd to jest bardzo słaby target i mało osób grzebie głębiej) trzeba wywalić sporo kasy - a hasła typu "fotografia ślubna", "zdjęcia ślubne" itp są praktycznie już nietykalne - no, może po 3-4 latach intensywnej promocji - o ile cię google nie zbanują ;-) Takie moje zdanie.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    FPFŚ , czy choćby WPJA to nie są miejsca gdzie znajdziesz od tak klienta.

skorzystaj z tego portalu , nie jest aż taki zły i zawsze to jakieś info w sieci o tobie
    Dokladnie "jakies" info.

Nigdzie 'ot tak sobie' nie znajdziesz klienta. Moim zdaniem 'rozmienianie sie na drobne' nie jest dobrym rozwiazaniem. Ten portal jest wlasnie takim rozwiazaniem wg mnie. A te ktore wymieniasz jesli juz przyniosa klienta to za najprawdopodobniej inna/wyzsza stawke, a i ten klient moze poleci w przyszlosci podobnego klienta..

Kazdy jednak oglasza sie tak jak chce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Ponieważ aby pokazać się na pierwszej stronie w googlach (druga, trzecia itd to jest bardzo słaby target i mało osób grzebie głębiej) trzeba wywalić sporo kasy - a hasła typu "fotografia ślubna", "zdjęcia ślubne" itp są praktycznie już nietykalne - no, może po 3-4 latach intensywnej promocji - o ile cię google nie zbanują ;-) Takie moje zdanie.
    nie zbanuje cie google jeśli będą to robili profesjonalisci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    nie zbanuje cie google jeśli będą to robili profesjonalisci.
    a kogo stać żeby bulić 1000-2000 zł miesięcznie za pozycjonowanie ? mówie tu o profi pozycjonowaniu na kilka fraz i pierwsze miejsca w przeglądarkach
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    a dlaczego nieopłacalne ? nie rozumiem.

ja "fotograf-wesele.pl" zaczynam mieć głęboko w d........... .

nie będę zapier........ jak tragarz ze sprzętem i potem siedział i dopieszczał foty za 1500 zł.
    dziwną ty masz filozofie

ten portal jest w 90% dla par szukających taniego foto raczej czyli 1500-2000 zł max za całość

ja ten portal traktuję jako jedną z wielu wizytówek w sieci i ślad po mnie ,a to już ma pewne znaczenie , a jak od czasu do czasu pojawiają się zapytania to tragedii nie ma , na 5 ofert jedną umowę podpisałem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    poza tym pozycjonowanie faktycznie teraz to trzeba czekać naprawdę długo na efekty
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 01-09-2010 o 13:12 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Domyślnie

to nie jest dziwna filozofia, ja po prostu chcę celować w klienta za 3 k a nie 2 k..... po prostu.
    trzymanie się takiego portalu jak fotograf-wesele.pl na dłuższą metę hamuje - bo klienci tam są właśnie do 2k...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a skąd ty wiesz do ilu są klienci , przesadzasz , 3k to nadal nie jest nie wiadomo jaki pułap na taki portal , o ile zdjęcia są dobre znajdzie się i poprzez taki portal chętny
    no comment...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    a skąd ty wiesz do ilu są klienci , przesadzasz , 3k to nadal nie jest nie wiadomo jaki pułap na taki portal , o ile zdjęcia są dobre znajdzie się i poprzez taki portal chętny
    właśnie tam wlazłem - kliknąłem na faceta który ma całkiem niezłe foty - poleceń 37 a zrealizowanych umów ........... 1.

wiesz dlaczego tylko 1 ? bo cena jest około 3 000 zł.
    Właśnie o to chodzi, ten portal jest w 90 % dla budżetowego klienta..... nie wiem czy warto tracić czas na reklamę na tym portalu.

miałem spotkanie z parą poprzez ten portal... cenę miałem "korzystną", ale na spotkaniu i tak zaczęli się targować...... najpierw zapytali czy w cenie mógłbym jeszcze dołożyć sesję narzeczeńską, potem zapytali czy byłaby możliwość abym zrezygnował z posiłków w trakcie wesela !!! Poważnie.

Moje doświadczenie jest takie że większość klientów szuka tam taniego fotografa.
    Dlatego ja olewam ten portal.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

po 1 parze oceniasz portal ;]

to ja też mogę po 1 , to był praktycznie rok temu , jeszcze nie miałem pełnej oferty i jakoś zdecydowali się bez problemu

pewnie oznacza jako nie zrealizowane żeby nie płacić prowizji

poza tym , czasu tam nie tracisz , tylko zrobić wpis i już , im więcej siebie w sieci tym lepiej
    no comment...

Domyślnie

michał, nie sugeruj się cenami podanymi na tym portalu, bo nie są podane prawdziwie. Nie będę wskazywać palcem, a ludzie tam się ogłaszający podają cenę zaniżoną.
    Jeśli młodzi oczekiwali, że w cenie pakietu zrezygnujesz z jedzenia (!) trzeba było się zgodzić, wraz z rezygnacją z pracy po 4 godzinie wykonywania zdjęć - w cenie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ja mogę zrezygnować z jedzenia , wtedy robię sobie przerwę powiedzmy 21-22 i jadę coś zjeść
    no comment...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów