Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: fotoalbum tradycyjny jak fotoksiążka

Domyślnie fotoalbum tradycyjny jak fotoksiążka

witam!
    czy może ktoś z Was orientuje się gdzie można nabyć tego typu albumy jak ten zaprezentowany poniżej :
    (zdjęcia ze sklepu fotokoszyk.pl) http://www.fotokoszyk.pl/Fotoksiazka...tron-1231.html

lecz innego producenta (tańsze) i w innej liczbie kart ?
    Może to być polski producent lub wyrób ręczny introligatorski .... głównie chodzi mi o następujące cechy :
    grubość i sztywność kart albumu, zupełnie płaski album po otwarciu oraz brak pergaminu pomiędzy kartami albumu.

Paweł

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

cena kosmiczna jak za album - ale ciekawy jest

Domyślnie

chodzi mi nie o fotoksiążkę tylko o tradycyjny fotoalbum (wklejany), którego karty rozkładają się jak w fotoksiążce (na płasko) i są sztywne jak karty w fotoksiążce.
    Rozmawiałem z jednym introligatorem ale stwierdził, że technologicznie nie jest to do zrobienia ale jak widać na załączonych zdjęciach jest to do zrobienia.
    Może ktoś zna lub zlecał taki album u introligatora to poproszę o namiary (Poznań lub okolica).
    pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Ten z linku jest robiony u introligatora i również jest wyklejany z odbitek, ale rozumiem, że chodzi ci o to żeby samemu wklejać zdjęcia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PuchKub Zobacz posta
    Ten z linku jest robiony u introligatora i również jest wyklejany z odbitek, ale rozumiem, że chodzi ci o to żeby samemu wklejać zdjęcia?
    Tak , dokładnie - chodzi o wklejanie odbitek własnoręcznie w różnym formacie.

Uprawnienia umieszczania postów