Ja rozumiem, ze zycie jest skomplikowane, nie moze byc prosto i zawsze pod gorke; no ale powiesz w koncu?
No bo w koncu to i tak "osoba publiczna"a ze zdjec mozna sie sporo nauczyc jak focic
![]()
Ja rozumiem, ze zycie jest skomplikowane, nie moze byc prosto i zawsze pod gorke; no ale powiesz w koncu?
No bo w koncu to i tak "osoba publiczna"a ze zdjec mozna sie sporo nauczyc jak focic
![]()
Ostatnio edytowane przez dentharg ; 10-02-2006 o 12:57
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Póki nikt nie ma linku do zdjęć tej pani, to wszyscy obśliniają się wysilając wyobraźnię. A jak ją zobaczycie, to wielu jęknie - Boże, ale ten Jurek ma tragiczny gust.Zamieszczone przez dentharg
Po co mam więc ryzykować :rolleyes:
To daj choc na priva.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Gustibus... cos tam cos tam. A więc wal śmiało
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Bez urazy... droczysz sie jak niesmialy nastolatekZamieszczone przez Jurek Plieth
. Nie wypada
![]()
Najtrudniej jest fotografować rodzinę w taki sposób , żeby zdjęcie żyło swoim własnym życiem . Musisz spojrzeć na nie tak , jakbyś widział na nim obcą osobę . Jeżeli ujrzysz na nim kogoś-kto-(wpisz dowolne) , a nie Swoją-Żonę-która-(wpisz dowolne) , to bingo , wygrałeś . Ja swoim dzieciakom zrobiłem kilkaset zdjęć , ale pokazać mógłbym tylko trzy lub cztery - właśnie odpowiadajace w/w kryteriom . A i tak nie jestem pewien czy się nie mylę co do nich .Zamieszczone przez dentharg
Gdzieś przeczytałem , że Amedeo Modigliani malując setki aktów NIGDY nie uwiecznił w ten sposób Jeanne Hebuterne - swojej żony . Nie przekroczył pewnej granicy i nie była to kwestia niechęci modelki . Też myślałem o podejsciu do tego tematu , ale coraz bliższe jest mi podejście Modiego . Powodzenia .Zamieszczone przez dentharg