Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: teczka na portfolio(?) - gdzie kupic?

Mieszany widok

Domyślnie teczka na portfolio(?) - gdzie kupic?

Witam

nie wiem czy to cos nazywa sie wlasnie tak jak w topicu ale chodzi mi o teczke (taka zasuwana) gdzie w srodku w foliowych kartach wklada sie odbitki. Z moich poszukiwan w necie wiem ze takowe rzeczy produkuja firmy Prat, Panodia a dystrybutorami w Polsce sa Profilab, Czarno-Biale i Milso... tylko te znalazlem. Tyle, ze wiem niewiele wiecej niz wczesniej... Profilab nie ma cen i zdjec na stronie, Milso ma zdjecia (dosc ubogie i tak) ale nie podaje cen (niby zostaje telefon do nich ale narazie wole wyczerpac mozliwosci szukania w necie)... Czarno-Biale podaje ceny ale nie ma zdjec.
    Szukanie na stronach producentow zdjec tez niczego mi nie wyjasnilo za bardzo - mam wrazenie sie ze polscy dystrybutorzy prowadza jakies wlasne nazewnictwo modeli(?!) albo ja niebardzo kontaktuje z rzeczywistoscia.

Moje pytanie jest zatem nastepujące, czy wysylkowo jakas firma prowadzi sprzedaz takich artykulow tak zeby na stronie byla cena i zdjecie produktu?

Jezeli ktos zna rynek wroclawski to czy tam mozna kupic cos takiego?

Dodam, ze interesuje mnie format 30x42cm.

pozdrawiam
    Grzesiek

PS. moze ktos z forumowiczow ma teczke z oferty czarno-biale i moglby opisac wyglad lub ewentualne zdjecie?

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moriquendi
    Dodam, ze interesuje mnie format 30x42cm.
    A czy taką teczkę dla odbitek mniejszych o jeden stopień gdzieś widziałeś?

Domyślnie

oferta Milso jest pod tym linkiem http://www.milso.com.pl/gate/wb31709...rat/i_prat.htm - wybór przeogromny tylko jak dla mnie niewiele wyjasnia przy rzeczywistej checi kupienia danego modelu.
    a czarno-biale ma rozmar 24x32 - link tutaj http://www.czarno-biale.pl/sklep/index.php?cPath=84_125

Uprawnienia umieszczania postów