-
Pełne uzależnienie
Chomsky, Zaden inny producent podobnego pokroju co Canon nie jest tak wysoko na tylu rynkach. Ta firma jest w scislej czolowce jesli chodzi o rozne wynalazki. Iloscia patentow zabijaja cala reszte i wierz mi, oni z pewnoscia planuja duzo dalej jak tylko nastepny model bo tak dzialaja tego typu firmy. Sa opcje na teraz, ale i sa prognozy i analizy na dlugie lata do przodu.
Aha... Nad cala reszta maja jeszcze jedna przewage ktora warto zauwazyc. Sa w stanie wszystkie *******y od a do z wykonac sami sobie. W przeciwienstwie do innych nie musza sie slinic do soniego zeby z laski rzucil jakis krzem czy wyswietlacz... Maja nie tylko zaplecze badawcze nad nowosciami ale i mozliwosci zeby to wcielic w zycie i kase zeby za to zaplacic.
Trudno ze nie jestescie zadowoleni. Ja tez w sumie nie do konca. Ale ich rozumie i gwarantuje wam ze nie majac normalnej konkurencji robil bym tak samo i zamiast wrzucac wszystko na raz do jednego "super hiper modelu" zapewnil bym sobie pule udoskonalen na nastepne 50 lat nowych modeli. Nie zabija sie gesi niosacej zlote jajka bo sie komus pieczeni zachcialo.
To paranoja, ale praktyka i dzisiejsze czasy wygladaja tak, ze kazdy kto chce lepszego Canona powinien isc i kupic ze dwa nikony z workiem nikkorow

System w pelni cyfrowy to taki pic na wode i bajeczka ludkow marketingow.
Olympus zrobil. I co? Jakos nie widze piania z zachwytu ani nad jakoscia ani nad cala reszta. Tez jakies aberacje, mora wylezie. Szumy i cala reszta. Sorry, ale podepne 5D do pierwszej marnej marnej elki z brzegu i rozwale jakoscia fot wszystko obok, wiec nie wciskajcie mi ze jest tak zle. A jak dla kogos guziczki wazniejsze to niech sie zastanowi czy o to napewno chodzi w fotografii...
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 19-11-2005 o 04:33
...
Uprawnienia umieszczania postów