-
Pełne uzależnienie
Jajannik,
Moja diagnoza po Twoich postach na Nikoniarzach i tego ostatniego tutaj: ogarnęła Cię zakupomania
Gdybyś nie miał nic, moglibyśmy dyskutować co się opłaca kupić. Ale masz już G11, przyzwoity kompakt w swojej klasie, spełniający wszystkie Twoje wymagania. Myślę, że doprowadziłeś się do stanu, że ile byś nie wtopił w nowy aparat nie będziesz zadowolony, bo na jakimś forum przeczytasz że Coś-Tam-Innego rulez. Jajannik, zawsze tak będzie, więcej - będą nawet dostępne, ba, nawet tańsze gadżety lepsze obiektywnie - pytanie tylko, czy warto żeby Cię od tego bolała wątroba?
Moja rada: używaj G11 do woli, jak Ci przyjdzie do głowy coś zmieniać, dokup do niego coś dramatycznie różne efekty, np. tanią lustrzankę z 50/1.8 i używaj w zależności od chęci i możliwości. Sam jeździsz na te wakacje? Jak masz jeszcze przynajmniej drugą parę rąk do pomocy, drugi aparat ze wszech miar się przyda.
Jeżeli natomiast wiesz, że jesteś samotnym w rodzinie pstrykaczem - zajeździj G11, a z nam pokaż zdjęcia i pogadaj o tylnej części Maryni.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*edit1: coś co da dramatycznie różne efekty
*edit2: zajeździj G11, na nic go nie wymieniając
*edit3: zróbcie już tę edycję postów bo szlag mnie trafi...
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 11-02-2011 o 10:53
Powód: Automerged Doublepost
Entuzjastyczny Neofita
Uprawnienia umieszczania postów