Pokaż wyniki od 1 do 10 z 263

Wątek: wybor zaawansowanego kompakta G11(G12) vs Panasonic

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Tak tak, masz pełną racje. Po prostu bronie GH2, bo zabrzmiało jakby miał możliwości S95 tylko był wiekszym. Dla mnie tesz te 3/4 to za duze. Mam LX-3, wyglada super, ma mega beznadziejnego flasha, robi fajne zdjecia, ale jest ciut za duzy. mogliby ten wystajacy obiektyw wyciac i dac stalke 35mm ;-)

Bywalec Awatar cezarycezary
    Miasto
    kacwawa

Domyślnie

GH2 jak dla mnie to najlepsze nielustro na dzis..... tylko ciut za duze.... jednak uzbrojone w kilka obiektywow np. pancake, fish eye, dobry zoom - wymiata w nielustrach - bezkonkurencyjne - jedyny minus wielkosc.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezarycezary Zobacz posta
    GH2 jak dla mnie to najlepsze nielustro na dzis..... tylko ciut za duze.... jednak uzbrojone w kilka obiektywow np. pancake, fish eye, dobry zoom - wymiata w nielustrach - bezkonkurencyjne - jedyny minus wielkosc.....
    GH2 - nie widziałem jeszce w sprzedaży - cena raczej nie będzuie mniejsza niż 4500 zł za zestaw z obiektywem 14-140mm
    pancake 20mm - 1800 zł
    szerokokątny 7-14mm - 4950 zł

razem jedynie nieco ponad 11 tysięcy złotych

razem ze swoim marnym G12 zostałem zamieciony pod szafę
    i z tamtąd cichutko robię zdjęcia i się nie wypowiadam o ich jakości ;-)

Miasto
    kacwawa

Domyślnie

Dlatego ja zostaje na razie przy G10 ) Obiektywnie GH2 nawet w kit, wymiata....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    GH2 z obiektywem Lumix G Vario 14-42mm f/3.5-5.6 ma kosztowac ok 1000 usd.... a to nie 4500pln )))) Czemu nie kalkulujesz ceny z najlepszym statywem i wycieczka po aparatr do nowetgo yorku ))
    Ostatnio edytowane przez cezarycezary ; 05-10-2010 o 16:50 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezarycezary

Cytat Zamieszczone przez cezarycezary Zobacz posta
    GH2 z obiektywem Lumix G Vario 14-42mm f/3.5-5.6 ma kosztowac ok 1000 usd.... a to nie 4500pln )))) Czemu nie kalkulujesz ceny z najlepszym statywem i wycieczka po aparatr do nowetgo yorku ))
    Skalkulował Twoją listę życzeń a nie swoją

Miasto
    kacwawa

Domyślnie

Racja )) System jest drogi tro chyba najwiekszy minus.... dodajac wielkosc to chyba zdecydowalbym sie na lusterko...

Uprawnienia umieszczania postów