Pokaż wyniki od 1 do 10 z 263

Wątek: wybor zaawansowanego kompakta G11(G12) vs Panasonic

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Fotografuję zwykle lustrzankami Canona ale mam też G12 i Panosonica TZ10.
    G12 to znakomite uzupełnienie Eosów pod względem funkcjonalności i kreatywności porównania z TZ10 i LX5 nie są na miejscu -to naprawdę bajka (ma 16 !!! wyrzuconych przycisków i aż 6 !!! różnych pokręteł)
    Wiadomo że jeśli do jakiś funkcji jest trudny dostęp to się z nich rzadko korzysta - bo się nie chce - nie pamiętasz gdzie są lub po prostu nie zdążysz.
    Tak 580Ex działa jako master,obsługiwane są wszystkie funkcje lamp jak w lustrzankach a dla lamp EX-II z poziom aparatu.
    Pasują akcesoria do zdalnego sterowania na mikro-jacka ja mam radiowe wyzwalacze Phottixa (Ok) działa również transmiter St-E2 systemowy na podczerwień wszystko "hula i buczy".EX580 jest dwa razy większa od aparatu śmiesznie to wygląda nie wiadomo za co trzymać.
    Reasumując "G11,12 vs Panasonic" - do noszenia lepszy Panasonic do robienia zdjęć Canon
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    P.s
    Nie udało mi się uruchomić - RemoteCapture zdalnego sterowania z PC-ta.Nie dotarłem też do informacji że program nie obsługuje aparatu (wręcz przeciwnie w specyfikacjach podawane jest że obsługuje i jest na płycie instalacyjnej)
    Aparatu nie obsługuje też Breeze system - PSRemote control.
    Może ktoś coś wie więcej?
    Ostatnio edytowane przez Prorok ; 07-01-2011 o 17:28 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów