Fotki naprawdę spoko, a obróbka mistrzowskaCo do ostatniej fotki, to rzeczywiście może wyglądać jak noga obrócona o 180 stopni, kiedy to co jest pietą weźmiemy za śródstopie
![]()
Fotki naprawdę spoko, a obróbka mistrzowskaCo do ostatniej fotki, to rzeczywiście może wyglądać jak noga obrócona o 180 stopni, kiedy to co jest pietą weźmiemy za śródstopie
![]()
R6 II + R | RF 24-70 f/2.8 + RF 50 f/1.8 + EF 70-200 f/2.8 IS II
Spokoloko, Samyanga mam stosunkowo krótko, z takim szkłem trzeba się zżyć.Widzisz, mówiłem?Aż tak się mnie boicie?Kiedy przeczytałem fragment odnośnie skarpetek, czar prysnął i stopa zaczęła wyglądać normalnie. Baaaardzo dziwne uczucie, bo jeszcze przed chwilą byłem 100% pewny, że albo nogi obrócone, albo postać składana z dwóch![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Add to Ignore List?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ja przyznam szczerze, że żałowałem że odpaliłem forum wczoraj wieczorem i stwierdziłem, że na tydzien robię sobie przerwe, aż się micles uspokoi. Na szczęście, już po problemie ;-)
Niestety, z moichobliczeń wynika, że za miesiąc będzie spowrotem. Jak nie pójdzie po rozum do głowy, to może doczekamy się permbana.
Koniec OT
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Tu stoi rok http://canon-board.info/infraction.php?do=view&p=866761 ale to pewnie wygasa kartka ja nie bardzo łapię jak to obliczyć ale i miesiąc dobry.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Za miesiąc schodzą mu poprzednie punkty.
---Moje zdjecia na FB---