A to już gusta i guściki. Chciałem tylko zaznaczyć, że miejsce pochodzenia zdjęcia w tym wypadku jest bardzo ważne co micles uważał za niepotrzebne![]()
A to już gusta i guściki. Chciałem tylko zaznaczyć, że miejsce pochodzenia zdjęcia w tym wypadku jest bardzo ważne co micles uważał za niepotrzebne![]()
A, która to warszawska, czy czeska bo przez to niedoświetlenie niewiele widać :smile:
pozdr
Hehe
Czeska, zapomniałem napisać...na blogu było napisane i było jedno więcej zdjęcie, ale tamto to już z góry wiedziałem że na CB nie przejdzie więc nawet nie zamieszczałem![]()
Nie Przepraszaj
Ostatnio edytowane przez jacek_73 ; 22-05-2012 o 19:07 Powód: link z trojanem był podobno
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nic mi nie zgłasza
EDIT:
...ale profilaktycznie zdążyłem go wywalić...przepraszając zarazem za zamieszanie z tego powodu wynikłe.
Ostatnio edytowane przez jacek_73 ; 22-05-2012 o 19:08
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Historia o dość patologicznej poczekalni w jednym z ostrych dyżurów. Kto miał okazję tam być ten doskonale rozumie problem, kto nie był, to może zdjęcia powiedzą same o co chodzi
1
2
3
4
5
6
7
Cały set i info na blogu: http://www.farfrombreaking.net/2012/05/waiting-room/