imho naprawde fajne zdjecia!![]()
imho naprawde fajne zdjecia!![]()
Niezłe, z Norwegii w zeszłym miesiącu podobne strzały przywiozłem
Te łosie/jelenie/renifery czy co to tam jest - bardzo fajne.
Bardzo dobra obróbka wszystkich zdjęć. Może faktycznie nieraz za dużo clarity, czy czegoś co daje podobny efekt, ale ogólnie to chyba lepiej obrobionych zdjęć to tutaj (na CB) nie widziałem, nooo.. mooooże jakieś pojedyncze klatki.
Super zdjęciaPrzyciągają uwagę na dłużej:-D
ło Matko, ale tam piknie
31 - Przeczytałem, nei skumałem. Popatrzyłem na zdjęcie i też mnie zaciekawiło. Odpaliłem LightRooma, patrz na 1/4 wielkości i mnie zimny pot przeszedł, że chyba matryca walnięta. Daje na 100% i to boja ;-)
33 - Nie wiem czy to ironia, ale akurat asfalt rozjaśniałem trochę. Tam jest inny kolor asfaltu po prostu, nie wszędzie na świecie jest taki sam ;-)
35 - Jak syf tam jest? To słońce na środku raczej lipa. Co najwyżej w mocnym punkcie byłoby lepsze...
Hmmm, prawdę mówiąc miałem napisać że clarity nigdzie nie jest większe niż 20%, ale rzuciłem okiem na zdjęcia i jest średnio 35%. Mnie się tak podoba. Ale i tak widzę, że mam tendencje spadkową co do kontrastu lokalnego...Zamieszczone przez model
Dzięki wszystkim za opinie!!
No to może rozjaśniany asfalt, whatever. Mówię drodze w miejscu zetknięcia się z horyzontem + około 10pix wstecz. Nevermind.
Okno też może być. Czyli to chmury, a nie lód? :P
Chmury, chmury. I to nasze polskie! ;-)
Też się nabrałeś? hehe
mi najbardziej przypadł do gustu zespół "behind the scene"![]()
(bo też robię trochę podobnych fotek)
tak z ciekawości mógłbyś podesłać jakąś ich stronkę albo myspace?
Aby zdobyć wielkość, człowiek musi tworzyć, a nie odtwarzać.