Nie patrząc jeszcze na bloga, napiszę że 3 ostatnie ułożenia desek zbyt podobne do siebie. Ciekawiej by było, jakby każde było inne nie tylko ze względu na tło itp, ale właśnie też na ułożenie dechy (pierwsze 3 mi się oglądało przyjemnie). A tak to spoko. Jakbym ja robił, to robiłbym dyptyki, druga fota popiersie-portret z tłem poza GO, aaaale to twoja seria, a ja nie robię nic, bo siedzę w domu przed kompem
EDIT : zobaczyłem na blogu, i ogląda się lepiej, bo te podobne ustawienia desek są poprzebijane tymi innymi, no i dodatkowe zdjęcia dodające różnorodności. Na blogu okejka, nie marudzę.
Ostatnio edytowane przez micles ; 28-07-2011 o 22:44
Ogólnie to miał być dokument. Takie miałem założenie. Ci surferzy są anonimowi. Dlatego nie było dyptyka.
Dlatego też nie kombinowałem za bardzo z wyginaniem ludzi czy też desek. Nie o to chodziło. Ale rzuć okiem na bloga. Może ciekawiej to tam wyjdzie.
Swoją drogą, to cały dokument łącznie z test shotami zajął mi 30 klików migawki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez allxages ; 28-07-2011 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
o, ciekawe
ponieważ zgłosiłeś mój post do moderatora, to chciałem rozwinąć swoją wypowiedź:
chciałem napisać, że doceniam pokazywanie na forum przemyślanych projektów dokumentalnych bazujących na portretach środowiskowych w tym zalewie tandety i przypadkowych pstryków
chciałbym też dodać, że - jak już zauważył micles - zdjęcia może nie bronią się same i nie są specjalnie fascynujące, to - i tu się już z nim nie zgadzam - cały (choć raczej krótki) dokument wyszedł całkiem sensownie
No bo wyszedł sensownie, ale dopiero na blogu. Tutaj jakieś strzępki tylko zaserwował, ochłapy![]()
Ogromny szacun za pomysł.
Modelowanie te same a jednak każde zdjęcie całkowicie inne. Różny wiek, różne tło można rzec inne państwa, kultury itp.
Mnie się bardzo podoba.
Fajny ostatni secik. Bardzo mi przypadł do gustu.
Dzięki za opinie! :-)
Ponieważ nie wrzucam tutaj wszystko co leci na bloga (staram się tutaj pokazać głównie mocniej poukładane sety) to zapraszam do fan page'u na FB: https://www.facebook.com/farfrombreaking.net
Będę tam wrzucał informacje o wszystkich aktualizacjach na blogu. Dzięki![]()