Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Bardzo fajne zdjęcia, fajna opowieść.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za komentarze i opinię
Czas na coś nowego
Tym razem moje pierwsze w życiu "świadome" zdjęcia analogiem. Analog to zwykły kompakt na pełnej automatyce. Jest bardzo mały więc mam go zawsze przy sobie i czasami coś zrobię. Głównie pokazując po prostu zwykłe życie w mieście.
Wiem, że to forum gdzie najważniejsza jest obróbka, ale co tam - zaryzykuję ;-)
Miclesa prosi się o nie próbowanie zrozumienia zdjęć.
Oto i skany nieruszane w PSie itd.
60
61
62
63
64
65
66
Więcej na blogu: http://www.far-from-breaking.net/2011/03/analog-days/
Za wyjatkiem 64. każde ma swój urok. Mnie nie przeszkadza szum, jakość itp. Ważny jest kadr i ujęcie. Tym bardziej, że analogiem robiąc zdjęcia ma się ten dreszczyk emocji.
Poprzednie repo jest na prawdę fajne.
Pozdrawiam
15, 16, 37, 41, 43 mają to coś...
18 jak dla mnie to bardzo wymowna fotografia
59 kadr wymiata![]()
ostatni set bardzo ciekawy...
Wogóle to ujmuje w tej galerii naturalność, prostota...się jaram![]()
Mówiłem, że jesteśmy w mniejszości ;-)Wiem, że to forum gdzie najważniejsza jest obróbka, ale co tam - zaryzykuję
Dziękuję za opinie!
Jako ciekawostkę powiem, że poza tym jednym forum, ostatni set zdecydowanie wygrywa w ilości maili, komentarzy oraz statystyk odwiedzin. Widać, są jednak ludzie na tym świecie co lubią fotografię, a nie photoshopa i dyskusje o sprzęcie ;-)
Dziekuję. Przyznam szczerze, to chyba określenia do których zawsze chciałem i nadal chcę dążyć. Jest mi naprawdę miło![]()
są...wiesz dlatego fajnie zajrzeć do takiej galerii...przedzierając się przez laski na małej GO, ślubniaki, autka, hdrki domów na wsi itp.
wiesz, im więcej czasu mija, coraz bardziej kręcą mnie proste (w sensie koncepcji), dosłowne kadry...rodem z polaroidów czy innych zabawek analgowych. Zachwyty nad wyciąganym światłem i podbijanym clarity powoli we mnie ucichły...dlatego lubię tu zaglądać zaś ostatni set uważam za najlepszy w Twojej galerii. Pozdrawiam
szacun, dodaję Twojego bloga do zakładek ;-)
35L jednak rządzi...
Wszyscy mają Canon - mam i ja.
Moja galeria na CB. Zachęcam do konstruktywnej krytyki.
http://www.bartekfraczyk.wordpress.com/