Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: Czyszczenie matrycy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

no tak jest moim zdaniem podstawową bo masz plamy na fotkach dla mnie a plamy na fotkach to kicha więc aby fotki były ok to nie można mieć plam szczególnie jak jest ich dużo więc nawet dobre fotki są spaprane i trzeba się namęczyć przy ich usuwaniu a stwierdzenie podstawową nie wyklucza moim zdaniem innych podstawowych rzeczy - podstawowa nie znaczy jedyna podstawowa zanaczy bardzo ważna czy priorytetowa ale nie jedyna i moim zdaniem taka jest.

wiem napisałeś EOT ale nie mogłem sie powstrzymać.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Marcingreen - ile razy jeszcze bedziesz pisal eot a mimo tego pisal dalej byle twoje bylo na wierzchu?
    Naucz sie - jak piszesz EOT to trzymaj sie tego, bo inaczej wychodzisz na hipokryte.
    Ewentualna odpowiedz skeiruj do mnie na PW - ja cie tylko publicznie ochrzaniam ale trzymaj sie juz naprawde tego swojego EOT.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Marcingreen - ile razy jeszcze bedziesz pisal eot a mimo tego pisal dalej byle twoje bylo na wierzchu?
    Naucz sie - jak piszesz EOT to trzymaj sie tego, bo inaczej wychodzisz na hipokryte.
    Ewentualna odpowiedz skeiruj do mnie na PW - ja cie tylko publicznie ochrzaniam ale trzymaj sie juz naprawde tego swojego EOT.

przecież już dawno po sprawie...
    moje przecież nie zostało na wierzchu...
    za to ty musiałeś dodać swoje 0,003 PLN

Uprawnienia umieszczania postów