Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 69

Wątek: Czyszczenie matrycy

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez red_hose
    Po co czyścić matryce??
    matryce czysci sie tylko po to aby byla czysta ...nie z nudow.
    takie zabawki jak odkurzacz czy naelektryzowany grzebień mogą wyindukować napięcie
    o tym nie pomyslalem, musze sobie zainstalowac grzebien zamiast dynama w rowerze. przeciez wszyscy tutaj odradzaja zabawy z odkurzaczem (no prawie wszyscy) a o metodzie z grzebieniem tu chyba jeszcze nikt nie slyszal
    które wyśle waszą "cyfre do BOZI"
    yyy, do kogo?

witamy na forum

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

długo macie aparaty panowie myrczek i red_horse???
    rok, dłużej??? aha

wieć jak już wyjmiecie je z kartoników i z tego woreczka co dał producent i jak już wreszcie zaczniecie robić zdjęcia to się okaże że mając nawet jeden obiektyw (tzn ze nie zmieniacie go czesto) można sie dorobić paprochów na matyrycy widocznych już na f8.

sic!

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    długo macie aparaty panowie myrczek i red_horse???
    co oni moga wiedziec o czyszczeniu matrycy ...oni analogowi sa

red_hose
    Guest

Talking no,no widze ze znalazł sie prześmiewca

No,no widze, ze z kolegi marcingreen jest niezły czyścioszek (przynajmniej tak mu sie wydaje), mam wiele podziwu dla ludzi obklejających wyswietlach folia lub mocujacych jakies dziwaczne ochronne "dziwadło". Skoro przyjacielu wymieniles już w swoim podpisie wszystko co masz w szafie tzn: 15kart pamięci, filtr UV, 3 baterie (jedna wyładowana), 5 skarpetek, pary przybrudzonych majtek itd. proponuje jeszcze dopisać gruszkę maxi rozmiar (ok. 14zł)
    Skoro posiadanie 20D czyni z Ciebie takiego mądrale, to juz się boje co będzie jak kupisz sobie 1D Mark II
    Pozdrawiam cię Misiu

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

red_hose, zarejestrowales sie tu tylko po to aby pisac prowokacyjne prosty? trzeba przyznac, ze start masz nienajlepszy.

red_hose
    Guest

Domyślnie

Chwileczke, chwileczke jeśli sobie dobrze przypominam to nie ja zacząłem pisac niemiłe posty tylko niejaki marcingreen, musisz sam przyznać mi w tym momencie racje!
    Zarejestrowałem sie w celu powiększenia swojej wiedzy i w miare możliwości dzielic się moją.
    Nie należe do ludzi, którzy które największą przyjemność w życiu odnajdują w przykopywaniu innym, będąc samemu przeświadczonymi, że ich Punkt Widzenia jest jedynie słuszny.

sorki za mój wcześniejszy post, trzeba wybaczać ludziom .

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

szkoda gadać

PS. Bój się BOGA! 1Dx już niedługo...

red_hose
    Guest

Domyślnie

Mam jeszcze jedno pytanie, czy to że mam dopiero kilka postów a nie kilkaset to odrazu nazywasz mnie prowokatorem??? Wielkie dzięki za to, bardzo miło się poczułem! Cyfre mam jakieś 2 tygodnie a z analogiem nie ma takich problemów jak w tytule.
    Więc powiedz mi prosze czemu masz pretensje tylko do mnie a nie tez do marcingreen

Dzięki za odpowiedź

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Mam jeszcze jedno pytanie, czy to że mam dopiero kilka postów a nie kilkaset to odrazu nazywasz mnie prowokatorem???
    Rozumiem, ze to pytanie skierowanie jest do mnie
    A co mozna powiedziec o czlowieku, ktory zarejestrowal sie, nawet sie nie przywital (jakies tam zasadu kultury obowiazuja, nawet w internecie) napisal dwa posty, w dodatku zaczepne ...co daje 100% postow prowokacyjnych hmm?

Więc powiedz mi prosze czemu masz pretensje tylko do mnie a nie tez do marcingreen
    Marcin, przepros Pana

red_hose
    Guest

Domyślnie

marcingree powiedz mi czym sie zajmujesz skoro kupujesz sprzet za "kilkanascie tysiączków" . Ja nie dysponuje takim potencjałem a z moją skromną hybrydą raczej nie będe miał problemów z kurzem na matrycy. Chyba!!??

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów