Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Upadl mi C.70-200/2.8

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Angry

Mam nadzieje ze skoro po powrocie do domu sprawdzalem z pucha i wszystko bylo ok to za kilka dni nie okaze sie ze jednak cos padlo.Oby nie.Mam taka nadzieje.Pozdrawiam wszystkich
    Canon 1D Mk II, Canon 3000N,Canon 400/5.6L,Canon 70-200/2.8L,Canon 17-40/4 L,Sonnar 180/2.8,Manfrotto 055 PROB,M.468,Jobu Jr.Gimbal,Lowepro Mini Trekker,Lowepro 5AW,Lowepro 3 AW + zero umiejetnosci - ale sie staram.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap Zobacz posta
    Mam nadzieje ze skoro po powrocie do domu sprawdzalem z pucha i wszystko bylo ok to za kilka dni nie okaze sie ze jednak cos padlo.Oby nie.Mam taka nadzieje.Pozdrawiam wszystkich
    Ohoho...Od razu przypomniałeś mi Woody Allena, bodajże z "Manhattan'u". Scena kiedy wychodzi cały tańczący o w skowronkach po uzyskaniu dobrych wyników badań.
    I nagle kwas: "- No tak, teraz jestem zdrowy ale to oznacza, że w każdej chwili mogę zachorować..."

Noe ulegaj hipochondrii Allena.
    C-F-K - forever

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Talking

Oj Mellan,Mellan nie ulegam tylko powatpiewalem.Ale dzis foce mecz pilkarski i wszystko ok.I niech tak zostanie.Przy okazji powiedz jak wstawiacie /buzki/ w trakcie postow bo jak klikam to mi wskakuje zawsze obok tytulu.Pozdro
    Canon 1D Mk II, Canon 3000N,Canon 400/5.6L,Canon 70-200/2.8L,Canon 17-40/4 L,Sonnar 180/2.8,Manfrotto 055 PROB,M.468,Jobu Jr.Gimbal,Lowepro Mini Trekker,Lowepro 5AW,Lowepro 3 AW + zero umiejetnosci - ale sie staram.

Miasto
    Poznań

Domyślnie

[...]Przy okazji powiedz jak wstawiacie /buzki/ w trakcie postow bo jak klikam to mi wskakuje zawsze obok tytulu.Pozdro
    Kiedy odpowiadasz, kliknij 'Opcje zaawansowane', tekst wyskakuje w nowym oknie, masz tam po prawej emotikonki.
    W trakcie pisania posta czy kiedy tam uważasz, zwyczajnie klikasz na tą, która pasuje Ci w wypowiedzi.

Zrób 'podgląd wiadomości', by się upewnić, że wszystko jest jak należy, a następnie 'zatwierdź wiadomość'.
    Raz zrobisz i zobaczysz, że to proste jak drut.
    C-F-K - forever

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

tak jak koledzy, przegiąłeś z nazwaniem pokrowca canona "pancernym". aż przeczytalem jeszcze raz tytuł czy aby nie chodzi o starą wersię 80-200 2.8L - bote pokrowce były pancerne. miałem taki w 20-35 2.8L dobrze że nie masz IS bo pewnie poszedłbyś spowrotem do serwisu.
    canon

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Question

Ja nie futeral nazywqalem pancernym tylko L-ke 70-200/2.8
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Hej Mellan jak klikam na ,szybka odpowiedz, to na dole mam Opcje zaawansoweane ale kiedy pisze i naciskam na ikonki to caly czas wyskakuje obok tytulu.Zreszta nie ma ich po prawej tylko ponizej jako ,Ikony wiadomosci.Co jest grane.
    Ostatnio edytowane przez slonkaap ; 28-08-2010 o 17:31 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Za każdym razem jak podpinam eLeczkę to obchodzę się z nią jak z dzieckiem. Najchętniej to bym jej w ogóle nie odpinał, ale za dużo miejsca wtedy w torbie zajmuje :-/
    Z takich przygód jedynie mogę się podzielić faktem, że body (nie pamiętam czy 350D czy 40D) stojąc na statywie wpadło mi w niewielkie błoto - stroną oczywiście od wyświetlacza. Nic się poważnego nie stało prócz piachu na całym tylnym panelu. Od tamtej pory robiąc zdjęcia ze statywu trzymam kurczliwie pasek od aparatu
    40D + BG-E2N | 50/1.8 | 90/2.8 | 70-200/2.8 USM L IS | 580EX

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Miałeś sporo szczęścia, bo nawet pancerne szkło może nieźle oberwać przy takim upadku.
    Oby tylko w środku nic się nie poluzowało czego Ci życzę. Nie warto martwić się na zapas.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Talking

Jak wspominalem w niedziele focilem 1 Miedzynarodowy Turniej Oldboyow w pilce noznej i Zlot poznanskiego klubu Harley Davidson.Wszystko dziala ok i niech tak juz zostanie.Pozdrawim

Miasto
    Poznań

Domyślnie

[...]
    Hej Mellan jak klikam na ,szybka odpowiedz, to na dole mam Opcje zaawansoweane ale kiedy pisze i naciskam na ikonki to caly czas wyskakuje obok tytulu.Zreszta nie ma ich po prawej tylko ponizej jako ,Ikony wiadomosci.Co jest grane.
    Tak, ikony wiadomości są u dołu.
    Pisałem o emotikonkach z prawej, które są również, jak najbardziej.
    Być może to kwestia przeglądarki jakiej używasz, że ich nie widzisz lub te elementy masz zablokowane.
    C-F-K - forever

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów