Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
wczoraj miałem styczność z dość wymęczonym (firmowym) egzemplarzem 60D - i szok! odklejające się gumy! wyglądało to bardzo źle, prawie jak nikon...

zrobili mu coś, czy też ktoś już tak ma??
Hmm ...

Mojej 60-ce właśnie stuknęło pół roku , ,,w panice" dokładnie sobie ją dzisiaj obejrzałem i - uff - ulżyło mi.
Nic się nie odkleja , body tak naprawdę to niczym się nie różni od nowego :grin: ( nie licząc przyklejonej na monitorze szklanej osłony ).
Zobaczymy co będzie dalej.

Cytat Zamieszczone przez luck1985 Zobacz posta
MXW- a jak jest uzytkowany u Ciebie w pracy ? To nie jest aparat dla PRO, moze dostala sie woda/wilgoc i klej puscil. Watpie zeby cos takiego sie przytrafilo normalnemu uzytkownikowi- czyli zwykle uzytkowanie, bez szalenstw z pelnym szacunkiem dla sprzetu za ktory dal ciezko zarobione pieniadze. A sprzet firmowy- nie oszukujmy sie, ludzie maja go gdzies, podobnie jak sluzbowe auto.
luck1985 , z ust mi to wyjąłeś !

Z innej beczki.
Ostatnio robiłem zdjęcia na koncertach zespołów Bas Tajpan oraz Hey podczas Dni Dąbrowy Górniczej i aparat sprawdził się znakomicie !
Połączenie ruchomego wyświetlacza plus AF w trybie ,,Live View: Tryb szybki" baaardzo zwiększa możliwości fotograficzne na tego typu imprezach :grin:.