Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
Jeżeli bardziej Ci się podobają pod względem zakresu tonalnego zdjęcia z 350D, to dobrze, ale musisz zaakceptować, że jest to bardzo subiektywna ocena i większość (w tym ja) ocenia subiektywnie dokładnie na odwrót.
Znakomicie zdaję sobie z tego sprawę ! Na Canon Board mało piszę , ale dużo czytam , wiem jakie dominują tutaj poglądy.

Czy to możliwe , że jedno z najnowszych body Canona, 60D, miałoby gorszy DR niż puszka sprzed 6 lat? Czy warto kupować gorszy po tym względem obrazek ?
Pozostańmy przy tym , że 350-ka mimo swojego sędziwego wieku w doświadczonych rękach potrafi produkować zdjęcia nie odbiegające od współczesnych aparatów.
No i nie przesadzajmy , 60-ka ma naprawdę wiele zalet i 350-ki nawet nie wypada do niej porównywać.

Twoja teza jest /.../ subiektywna.
Fakt. Tyle ,że tak mi wychodzi z fotografowania i obróbki RAW-ów kilkoma korpusami Canona.

Nie ma żadnych wątpliwości, że nie wprowadzasz nikogo świadomie w bląd, po prostu sie mylisz.
Może i tak , ale do zmiany zdania przekonają mnie jedynie osobiście wykonane zdjęcia. Taki już jest mój uparty i krnąbrny charakter.

Pozdrawiam.