Strona 91 z 129 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 1282

Wątek: Eos 60D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VomitroN Zobacz posta
    No to wlasnie ta ponura trauma, o ktorej wspomnialem. Co prawda moje modele nie sa zbyt drogocenne, ale jak wiadomo, okazja czyni zlodzieja.

Rozwiazanie idealne do pleneru, czy wycieczek zagranicznych. Zauwazylem bowiem, ze gdy nie widac literek, sprzet od razu traci zainteresowanie w oczach ciekawskich. Zupelnie inaczej jest podczas lokalnych fotoreportazy, gdzie zawsze kilku forografow sie kreci. Potrafia zajsc czlowieka z kazdej strony , zeby tylko zidentyfikowac model. Wprawne oko jednak dostrzeze marke po obiektywach. A tych nie zaklejalem...............
    Chyba m.in. i z tego powodu Cejrowski w programie pt "Boso przez świat" ma celowo oklejony swój aparat i obiektyw w sposób uniemożliwiający jego identyfikację. Chociaż z drugiej strony Martyna Wojciechowska w swoim "Na krańcu świata" afiszuje się Sony - z tym, że ona robi to w ramach reklamy a znając wścibskość Cejrowskiego, to pewnie nieraz wtyka on nos w miejsca odosobnione ........ chociaż jakby go przy sponsorowali jak Martynę
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Chyba m.in. i z tego powodu Cejrowski w programie pt "Boso przez świat" ma celowo oklejony swój aparat i obiektyw w sposób uniemożliwiający jego identyfikację.
    ma to wszystko zaklejone, bo nikt mu nie zapłacił za reklamę, ot co.
    ja też mam czarną folię na body i szkłach z tego samego powodu :wink:
    pozdro.,
    m.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    ma to wszystko zaklejone, bo nikt mu nie zapłacił za reklamę, ot co.
    ja też mam czarną folię na body i szkłach z tego samego powodu :wink:
    Ja również zaklejam, ale z powodu obawy o nawał pozwów o reklamę negatywną i szkodzenie wizerunkowi firmy

A tak na poważnie - to nic nie zaklejam, choć faktycznie napisy mogły by być dyskretniejsze - zwłaszcza na paskach (od 60D - również )

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    ma to wszystko zaklejone, bo nikt mu nie zapłacił za reklamę, ot co. .......................
    Zerknąłeś na to, co on ma zaklejone Ja zawsze Qrcze zapomnę bliżej się przyjrzeć i w sumie nie wiem co on tam skrywa
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Bywalec Awatar greg7878
    Miasto
    k.Olkusza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    napisy mogły by być dyskretniejsze - zwłaszcza na paskach (od 60D - również )
    Racja .

Ja ten problem rozwiązałem inwestując w pasek neoprenowy Lowepro Voyager C ( polecam ).
    6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...

Bywalec Awatar photogambler
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Sorry za OT ale Cejrowski i inni wystepujacy w tv muszą zakleic logo/nazwe producenta z powodu kryptoreklamy.Martyna pokazuje Sony W REKLAMIE za kasę .pozdro
    6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Zerknąłeś na to, co on ma zaklejone Ja zawsze Qrcze zapomnę bliżej się przyjrzeć i w sumie nie wiem co on tam skrywa
    Masz i kombinuj

http://tinyurl.com/67yghod
    http://tinyurl.com/66sl7lr
    http://tinyurl.com/64p7ojv
    http://tinyurl.com/6a7cqbc
    http://tinyurl.com/6febvep

Wg mnie to chyba Canon 33V. Co do obiektywu, to nie mam bladego pojęcia. Widywano go też z 5D ale na forum olka twierdzą, że obecnie robi olkiem.
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie macie nic do powiedzenia na temat 60D to zaklejcie ten wątek (taśmą).

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Nie macie nic do powiedzenia na temat 60D to zaklejcie ten wątek (taśmą).
    Wystarczy zamknąć - bez taśmy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar Fotomaniac
    Miasto
    Lublin, Kazimierz Dolny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Ja również zaklejam, ale z powodu obawy o nawał pozwów o reklamę negatywną i szkodzenie wizerunkowi firmy

A tak na poważnie - to nic nie zaklejam, choć faktycznie napisy mogły by być dyskretniejsze - zwłaszcza na paskach (od 60D - również )

Od lat używam paska neoprenowego "no name", jest "przewygodny", czarny i nie rzuca się w oczy
    fotografia & jazz

Strona 91 z 129 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów