Strona 89 z 129 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 1282

Wątek: Eos 60D

Początki nałogu Awatar WiatruMistrz
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A mnie zastanawia co innego. W ilu wątkach jeszcze i ile razy będziesz się chciał podzielić tymi światłymi spostrzeżeniami?
    Nie ma lekko posty trzeba klepać bo jak podniosą limit sprzedaży od 500 postów to trzeba będzie mieć zapas , wracając do 60D to jest ok, Kai z digitalreview zarzucał mu tylko błędy w ergonomii przycisków czyli że w stosunku do C550D ciężko się nimi operuje i tyle.
    Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
    Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
    http://rafalfoto.y0.pl

Bywalec Awatar greg7878
    Miasto
    k.Olkusza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artd4 Zobacz posta
    /.../
    Nabywcom 60d życze mase udanej zabawy i wspaniałych fotografii /.../
    Dziękuję za życzenia.

Faktycznie , po zakupie 60-ki dobrze się bawię i ze zdjęć jakie nim robię również jestem zadowolony :-D .

Co prawda nazwa tego aparatu nie ma dla mnie żadnego znaczenia , ale dzięki niej mam sporo wewnętrznej uciechy czytając wywody ,,znawców" Canona 60d .
    6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...

Bywalec Awatar photogambler
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greg7878 Zobacz posta
    Dziękuję za życzenia
    Co prawda nazwa tego aparatu nie ma dla mnie żadnego znaczenia , ale dzięki niej mam sporo wewnętrznej uciechy czytając wywody ,,znawców" Canona 60d .
    Swiete slowa.Nie rozumiem pisania esejow nt nazewnictwa.Kazda firma ma swoja taktyke,a my focimy a NIE kolekcjonujemy nazwy jak znaczki pocztowe. Przeciez do focenia wystarczy 1 puszka (no do 3-4 w porywach) ale to kolekcjonerska nisza raczej.Nie przeszkadza mi to zgoła,ale zadziwia taka głęboka analiza ukladow liter i cyfr,ktora ,jak widac ,prowadzi do nikąd.Szanowni koledzy (na szczescie) zapomnieli o roznych t2i,kiss,rebel itepe.Wtedy mielibysmy tu chaos:-) Mnie tam interesuja przygody usera z 60d i jego PRAKTYCZNE parametry/uwagi/rady, bo chce sie zaopatrzec w druga puszke z kropem i video.Reszta mi śmiga Wybaczcie,to był moj najdluższy post Ale to jałowe nawijanie onazewnictwie mnie powala:-?
    pozdrawiam;-)
    6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photogambler Zobacz posta
    Wybaczcie,to był moj najdluższy post
    Wybaczamy - tylko prośba - używaj spacji :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar Marpie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Byłem dzisiaj w Fotoicie, aby pomacac 60D, w zasadzie głównym celem po przeczytaniu tego wątku i opinii w nim zawartych , było obejrzenie i zniechęcenie do kupna. No i **** , aparacik mi się spodobał.

Początki nałogu Awatar artd4
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A mnie zastanawia co innego. W ilu wątkach jeszcze i ile razy będziesz się chciał podzielić tymi światłymi spostrzeżeniami?
    Zawsze.gdy będę miał tę możliwość
    Może wyprowadze kogoś z błednego myślenia.
    A może ktoś mi pokaże,że błądze.
    Warto spróbować...
    Wszak na forach człowiek się najwięcej dowiaduje i uczy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A co do ustalpnych oznaczeń sprzętowych...
    Mają je obiektywy,lampy i wiele innych rzeczy.
    Moim zdaniem to ułatwia klasyfikacje i dobór
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a do kolegi piszącego o potrzebie klepaniapostów.
    Mam ich ok połowe mniej niż kolega, mimo dłuższej bytności na forum.
    160 na 5 lat...Może to i sporo.Forum czytam i piszę na nim w nocy.
    Staram się nie zakładać nowych wątków
    Jeżeli to tylko koledze sprawi przyjemność i jest taka możliwość to proszę o zmniejszenie mi tej liczby wątków 160 o 150.
    Co do "swiatłości" moich wątków, prawie zawsze dodaje,że są to oceny zwykłego amatora,który bardzo chętnie stara się czytać wszystkie wątki,by zdobyć wiedzę.
    Ostatnio edytowane przez artd4 ; 04-03-2011 o 00:52 Powód: Automerged Doublepost
    ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
    2x dSLR (Canon)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artd4 Zobacz posta
    Zawsze.gdy będę miał tę możliwość
    Może wyprowadze kogoś z błednego myślenia.
    A może ktoś mi pokaże,że błądze.
    Warto spróbować...
    Wszak na forach człowiek się najwięcej dowiaduje i uczy
    Nie nie warto. Bić piany po raz enty na ten sam temat - zresztą zupełnie bez znaczenia - na pewno nie warto.
    Bardzo proszę nie kontynuować już tego OT.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photogambler Zobacz posta
    Swiete slowa.Nie rozumiem pisania esejow nt nazewnictwa.Kazda firma ma swoja taktyke,a my focimy a NIE kolekcjonujemy nazwy jak znaczki pocztowe.
    Ja nawet wykonałem krok naprzód. W obu puszkach (XSi, 50D), po odciśnieciu na psychice ponurej traumy, mam zaklejone czarną taśmą izolacyjną wszystkie, ułatwiajace identyfikację symbole. Nawet pasek na szyję z emblematem zmieniłem na NONAME. I czuje się z tym doskonale .
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Najlepszy bajer w 60d to właśnie ekran, obrócony w kierunku body sprawia że aparat wygląda jak analog

Początki nałogu Awatar artd4
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie nie warto. Bić piany po raz enty na ten sam temat - zresztą zupełnie bez znaczenia - na pewno nie warto.
    Bardzo proszę nie kontynuować już tego OT.
    Oczywiście.
    Dostosuje się do tej prośby.
    ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
    2x dSLR (Canon)

Strona 89 z 129 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów