Pokaż wyniki od 791 do 800 z 1282

Wątek: Eos 60D

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Uważasz że taka dyskusja jest naprawdę potrzebna???
    Poza tym już przekształciła się w...
    Bez urazy, ale dla mnie to kolejny "wątek śmietnik".
    Szkoda trawić czas na bezproduktywne dywagacje.

Pozdrówka!

Dla mnie sens ma. Od tego jest forum żeby ludzie pomagali. Nie chcesz nie musisz.
    Specjalnie wydzieliłem pytanie z główne wątku bo jest specyficzne i nie musi dotyczyć tylko 60D ale całego rynku lustrzanek.
    Poza tym myślę że pora już zamknąć ten wątek a stworzyć nowy - 60D - opinie użytkowników. Przebijanie się przez 60 stron narzekań że jest gorszy od 50D jest męczące. Aparat jest już na rynku od 2 miesięcy i skończyły się wszelkie spekulacje. Teraz pora na wrażenia z użytkowania.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Jak już tak o tym filmowaniu 60D to co z dźwiękiem? Gdzie jest mikrofon i jak on się sprawuje? Wejścia na zewnętrzny mic mocowany choćby na sankach lampy pewnie nie ma?
    Mikrofon jest, taki jak w innych lustrzankach z trybem filmowania czyli nie najlepszy.

Ale też jest wejście na zewnętrzny mikrofon i nawet opcja ręcznych ustawień głośności nagrywania.
    Koledzy z forum o filmowaniu DSLRami narzekają jednak, że poziom dźwięku można ustawić tylko raz na początku filmowania i nie można go zmieniać w trakcie.

PS. Sorry za podwójny post - nie wiem jak się robi łączenie podwójnego wpisu. Może samo się zrobi?
    Ostatnio edytowane przez Piotru26 ; 25-11-2010 o 15:07 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów