Strona 70 z 129 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 1282

Wątek: Eos 60D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mondragor Zobacz posta
    Co do kwestii ludzi do których ma trafić ten sprzęt, chciałem bardzo połączyć dobry aparat z możliwością filmowania. I ten obracany ekran w stajni Canona bardzo mnie kusił. Canon 7d kusi mnie jednak bardziej swoimi możliwościami, tymbardziej że finansowo sobie na niego mogę pozwolić. Ci ludzi co mają mniej do wydania, a te same wytyczne wybiorą zadowoleni 60d.
    a no widzisz, i o to chodzilo Canonowi, xxD przestalo byc linia pol-profesjonalna, jest to linia aparatow ktora nie zadowala prawie zadnego klienta ale kazdy chce miec to body, zupelni amatorzy, ktorzy maja xxxD marza o obrotowym wyswietlaczu i zeby go miec musza wylozyc troche wiecej grosza, a ktos kto chce miec teraz cos pol-profesjolnego marzy o 7D.... ale tez chce miec te ob rotowy wyswietlacz :-) wiec? trzeba kupic oba ;-)

Canon zrobil aparat, ktorego nikt nie chce ale kazdy go chce, przy okazji poszerzyl linie do 5 pozycji (biorac pod uwage ze seria xxxxD bedzie jeszcze rozwijana) i dzieki temu pokryl sie z oferta Nikona, a przez wiele lat obie firmy wlasciwie oprocz serii xD i Dx unikaly bezprosredniej konkurencji
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    zwróć uwagę jeszcze na fakt, że 60 nie jest przeznaczona do kogoś kto z fotografią nie miał nic do czynienia, tylko do obecnych użytkowników modeli 450D,500D , którzy jakieś obiektywy posiadają, a za jakiś czas będą wymieniać korpusy ze względu na ich zmęczenie (zmęczenie korpusów, nie użytkowników )
    Dokładnie.
    Dla mnie to fajna sprawa takie 60D, teraz mam 450D i jakbym miał teraz zmienić to zmieniłbym na takie właśnie 60D. Bardzo sprytne posunięcie Canona i wbrew panującym tutaj przekonaniom wydaje mi się, że wyjdzie im to na plus.
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    Dokładnie.
    Dla mnie to fajna sprawa takie 60D, teraz mam 450D i jakbym miał teraz zmienić to zmieniłbym na takie właśnie 60D. Bardzo sprytne posunięcie Canona i wbrew panującym tutaj przekonaniom wydaje mi się, że wyjdzie im to na plus.
    Oczywiście, że tak. W sumie to tylko kwestia ceny, a ten korpus tanieje w oczach. U TIP'ów już po ok. 3000. Będzie jeszcze taniej. Nie mogę wykluczyć, że sam nabędę na wiosnę, choć czekam co będzie potrafić DIGiC V.

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

A nikon d90 z jakiej był półki...Trochę niżej od canona 50d ale wyżej od serii xxxd i w sumie to był mega hitem sprzedaży, teraz d7000 jest gdzie ? ano chyba trochę wyżej niż np. 60d. Według mnie canon z nikonem znowu zrobili sprzęty nieporównywalne tak samo jak było wcześniej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KUBAwo Zobacz posta
    A nikon d90 z jakiej był półki...Trochę niżej od canona 50d ale wyżej od serii xxxd i w sumie to był mega hitem sprzedaży, teraz d7000 jest gdzie ? ano chyba trochę wyżej niż np. 60d. Według mnie canon z nikonem znowu zrobili sprzęty nieporównywalne tak samo jak było wcześniej
    A ja wam mowie, to jest zmowa i spisek! C i N podzielily sie rynkiem aby nie konkurowac
    miedzy soba i miec tym samym lepszy zysk :razz:
    After a long day, Telehubis

Domyślnie

Jak to mówią w biznesie trzeba znaleść swoją nisze i w niej działać :-D
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Według mnie canon z nikonem znowu zrobili sprzęty nieporównywalne tak samo jak było wcześniej
    Dokładnie na to wygląda. D7000 to coś w stylu dawnej serii xxd Canona.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Tylko po premierze 60D wszyscy są zawiedzeni, a po premierze D7000 wszyscy są zachwyceni. Gdyby miały odwrotnie specyfikację nikt by nie narzekał, a tak...

Bywalec Awatar rostek andrzej
    Miasto
    Szczecin/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antipasti Zobacz posta
    Tylko po premierze 60D wszyscy są zawiedzeni, a po premierze D7000 wszyscy są zachwyceni. Gdyby miały odwrotnie specyfikację nikt by nie narzekał, a tak...
    Ale męczycie W czym problem? Zawiedzeni niech kupują 7d, będą mieli progres w stosunku do 50d nie mówiąc już o serii xxxd.

Przyjmijcie do wiadomości fakt istnienia 60d i cieszcie się zdjęciami miast jojczyć i łamać ręce nad aparatem którego i tak nie macie zamiaru kupować. Zresztą za rok będą kolejne nowości.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

dyskusje jałowe,są takie aparaty z takimi oznaczeniami i niech każdy sobie kupi co chce, jak komus niepasują canony to nich bierze Nikona czy Sony ,i tak zdjęcia robi fotograf, a nie sprzęt ,pzodrawiam :-D
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Strona 70 z 129 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280120 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów