Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1282

Wątek: Eos 60D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Fajna puszka. Sytuacja podobna, jak u Canona, tyle że Nikon daje więcej, niż poprzednik, a Canon daje mniej...
    Żaden problem - kup Nikona .

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Nie rozumiem pytania. W tej rzeczywistości, w jakiej przyszło nam żyć. Nazwa nowego modelu Canona sugeruje, że to puszka z półki wyższej, a rzeczywiście jest to jedynie napompowany entry-level. Co wcale nie znaczy, że to zła puszka, która nie ma racji bytu. Wręcz przeciwnie. Jeśli cena będzie odpowiednia, to ładnie wpasuje się w swój segment. Nie rozumiem tylko, dlaczego Canon wprowadził tak mało przejrzyste oznaczenie tego modelu, które może wprowadzić zamęt.
    No a ja nie rozumiem z czym masz problem?? Canon wprowadza oznaczenia i pozycjonuje puszki jak chce. Jeśli sprawia Ci to kłopot zrób jak wyżej (jest jeszcze zresztą kilka innych firm).
    Nie ma żadnej innej rzeczywistości w kwestii nazewnictwa jak ta wykreowana przez producenta. Odnoszę wrażenia jakby niektórzy kupowali nazwę, a nie sprzęt - też problemy - na prawdę zazdroszczę.

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Wszyscy liczyli na to, że pojawi się jakaś nowa jakość.
    Ale jacy "wszyscy". Było rzeczą wiadomą, że Canon na pewno nie zabuje sprzedaży 7D dając wszystko to samo za połowę ceny. A to że kilku marudom to nie pasuje - no cóż - pewnie to puszka nie dla nich.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Żaden problem - kup Nikona .
    Gdybym potrzebował cropowej puszki, to pewnie bym kupił.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No a ja nie rozumiem z czym masz problem??
    Ale to nie ja mam problem. Mi to zwisa luźnym kalafiorem. Opisuję tylko, na czym polega problem, który mają inni, których oczekiwania zawiodła ta nowa puszka. Ja nie miałem wobec niej żadnych oczekiwań.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Uprawnienia umieszczania postów