Ale co ma to wspólnego z AF opartym o detekcję kontrastu?
Ale co ma to wspólnego z AF opartym o detekcję kontrastu?
http://www.optyczne.pl//140.1-Test_a...st%C4%99p.html
Optyczni sie postarali o szybki test tym razem.
no nie, dlaczego lepiej kupić 50? nic takiego z testu nie wynika.
Pozdrawiam.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
No to wiadomo, że w 60D nie ma gniazda PC co ma nawet mój 10D. Kolejny dowód na to że 50D zamyka pewien rozdział serii dwucyfrowej zapoczątkowanej przez D30.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale jeśli porównać 60D do 550D to jest duży postęp? Jest. I w ten sposób trzeba oceniać 60D, jako następcę 550D a nie 50D co już wielokrotnie nie tylko ja sugerowałem.
Ostatnio edytowane przez Przemek_PC ; 04-11-2010 o 21:35 Powód: Automerged Doublepost
To zależy jak kto czyta:
"Pod tym względem konkurencją dla 60D może być wciąż jego poprzednik. Korpus 50D można bowiem kupić już za niecałe 2700 zł. Dla miłośników fotografii, którym nie zależy na matrycy o większej rozdzielczości, trybie wideo czy uchylnym wyświetlaczu, EOS 50D może stanowić wartą rozważenia alternatywę. Może się nawet okazać, że dzięki premierze 60D, leciwa acz wciąż ceniona pięćdziesiątka przeżyje swoją drugą młodość. "
Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS
maja racje z tym, ze C rozdzielil serie xxD na dwie czesci. Zrobilo sie 7D znacznie lepsze pod pewnymi wzgledami jak 50D, 60D podobnie ale znacznie gorsze pod pewnymi wzgledami od 50.
Moze kiedys bedzie tak samo z 5D? Wyjdzie mark III ktory bedzie tym dla II, co 60 dla 50, a np. 3D tym, czym jest 7D wzgledem 50.