Cytat Zamieszczone przez marvin Zobacz posta
Ludzie czym wy się tak podniecacie?
Ciężko to nazwać następcą 50d! Obudowa plastikowa, delikatna, uboższe funkcje i sterowanie. Cena zdecydowanie za wysoka choć to nowość. Skoro coś jest następcą czegoś to logiczne jest że posiada conajmiej te same cechy i właściwości a wręcz jest bardziej rozbudowane. Tu mamy klasyczny przypadek jak to dorobek marki w połączeniu ze świetną pracą ludzi od marketingu robią z g.....a cukierek a podatni na to konsumenci w najczystszej formie którym założono klapki na oczy z reklamy cieszą się że mają uchylny wyświetlacz Wydajcie kasę! Dostaniecie mniej za więcej :]
Ale po co takie akty strzeliste . Większość świadomych użytkowników tego forum wie czego im w aparacie potrzeba, także potrafią ocenić czy 60D to dla nich czy nie.

Ja na przykład uważam, że 60D to świetne wypełnienie luki pomiędzy 7D i 550D. I na papierze wygląda mi na to, że bez konieczności dźwigania kloca jakim jest 7D będę miał to co ma 550D + to czego mi właśnie w 550D brakowało. Cena owszem teraz jest idiotyczna ale 7D jak wchodził to w niektórych sklepach sięgał bodaj 7kzł więc zwyczajnie trzeba być cierpliwym.