Strona 47 z 129 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 1282

Wątek: Eos 60D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maista Zobacz posta
    to jest właśnie przykład hands-on preview.
    Zakres pełnego review http://www.dpreview.com/reviews/canoneos7d/ różni się istotnie, przede wszystkim testami fotograficznymi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wimir Zobacz posta
    to jest właśnie przykład hands-on preview.
    Zakres pełnego review http://www.dpreview.com/reviews/canoneos7d/ różni się istotnie, przede wszystkim testami fotograficznymi.
    Sorka :-?

Domyślnie

Witajcie
    Jako że jestem tu świeży to broszę o wyrozumiałość...
    Interesuje mnie ten model aparatu ale jest mało testów na jego temat i mam dylemat czy warto inwestować ponad 4tys. w body C60D ???
    Czy ktoś z was użytkuje ten model ? i czy może się jakoś odnieść do innych canonów dostępnych na rynku ?

Z góry dzięki za informacje

PS.
    Interesują mnie fotki weselne... kościół, plener, sala...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    Interesuje mnie ten model aparatu ale jest mało testów na jego temat i mam dylemat czy warto inwestować ponad 4tys. w body C60D ???
    Nie - bo na taqkiej inwestycji stracisz co najmniej 1000zł . Albo dopłać do 7D albo kup 550D (ta sama prawie matryca) / 50D (podobnie/bardziej ergonomiczny aparat)
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar gavin
    Miasto
    Czeladź

Domyślnie

właśnie nie ma testów więc wydawanie opinii to wróżenie z fusów

Domyślnie

obawiam się że 550D może słabo radzić sobie w kościele... a znów 50D brakuje nagrywania filmów w HD... kurna i tu pies pogrzebany... :/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

obawiam się że 550D może słabo radzić sobie w kościele... a znów 50D brakuje nagrywania filmów w HD... kurna i tu pies pogrzebany... :/
    Prawdopodobnie tak, jak 60D. Różnice są w:
    a) obudowie
    b) kontrolkach (przyciski/porkętła)
    c) wizjerze (o ile dobrze pamiętam minimalna)
    d) szybkostrzelnośći
    e) układzie AF (zwłaszcza punky poza środkowym)
    f) ekranie LCD
    ... ale nie w jakości obrazu. Mogę się mylić, ale wszystkie znaki pokazują, że 550D/7D/60D to praktycznie ten sam układ matryca/wzmacniacze/przetwornik

zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

550D będzie sobie radził w kościele tak samo, jak 50D, 60D czy 7D. To ten sam poziom jakości obrazowania.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wimir Zobacz posta
    Niezupełnie.

Żaden z aparatów, które miały premierę na Photokina 2010 nie doczekał się jeszcze tzw. "in-depth review" na dpreview.com. Ci, którzy się postarali, mogli liczyć na "Hands-on preview". Takiego właśnie, obszernego opisu i pierwszych wrażeń z użytkowania aparatu doczekali się m.in.: Canon 60D, Olympus E-5, Pentax K-5 i paru innych.
    W takim razie zwracam honor dpreview

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

radzi sobie podobnie do 50D i 7D - różnica... hmm.. w LR3 do skorygowania, a kręcenie filmów masz w kamerze... co za czasy, że wyznacznikiem dobrego aparatu jest to czy ma kamerę...

#
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Strona 47 z 129 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów