C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
2 lata temu przy premierze 50D kupiłem go najtaniej w Fotojokerze za chyba ok. 3700. Więc myslę że cena 60D bedzie neibawem po opadnięciu emocji tez w tych okolicach albo ciut więcej.
małe-D + eL-ki + nieL-ki + lampka + inne graty
Tz dokładnie kiedy?? z tego co wiem 50 ka weszła w podobnej dacie jak 60d więc można bezpośrednio porównywać.
Pozdrawiam
Jedyną wadą tego korpusu (poza brakiem FF) jest perspektywa tego co mogą zrobić z serią trzycyfrową żeby się wypozycjanowaćcenowo.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
I oddać największy kawał tortu pani Soni i panu On Jest Aktywny? Nie sądzę.
550D to idealny przykład jak agresywny może być Canon jeśli tylko wymaga tego $ytuacja.
A A33 jeszcze tylko (trzymajmy kciuki) doleje oliwy do ognia
550D to wystarczający aparat, na długie lata dla (statycznie) ponad 9 na 10 użytkowników tego forum.
the silence is deafening
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Sorki, ale 8 MPx to troszku za mało. 18 MPx to niezły extender a w połączeniu z 400/5.6L i AF-On profesjonalne narzędzie mniej zamożnych hobbystów
Poza tym AF, ten ficzer Canon zaczął dodawać w xxxD serii dopiero od modelu 400D.
Szczerze to po tym jak zobaczyłem co daje 100L IS na 7D to mam nadzieję na 22+ MPx w następnym cropie - 600D.
Do low light trzeba kupić pełną klatkę - najnowsze materiały Canona chyba to chcą nam przekazać.
the silence is deafening
Kiedy 60D ma być u nas dostępne?
fotografia & jazz