Strona 129 z 129 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129
Pokaż wyniki od 1 281 do 1 282 z 1282

Wątek: Eos 60D

Domyślnie Odp: Eos 60D

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    współpraca jest ok, tylko kup dobry zamiennik np phottix (chodzi o akumulator) grip np meike daje radę.
    Który z obiektywów nie kupisz, będzie dobry. Sigma podobno delikatnie lepsza, ale w obu przypadkach trzeba trafić dobrą sztukę (kupując u cichego masz w sumie pewność i zawsze możesz wysłać na kalibrację) Ja bym brał tamrona, bo tańszy i gwarancja na 5lat
    Phottix robi dobre akumulatorki. Spokojnie można brać.
    Tamrona mam od Cichego, a i tak na kalibracje do serwisu musiałem wysłać. Może gdybym wysłał puchę do niego przed zakupem, to miałoby to jakiś sens.
    Sigma jest EX i też powinna mieć teraz 5 lat gwarancji, bo podobno rozszerzają promocyjnie bez dopłaty. Będzie szybsza od Tamrona. Co do ceny, to około 1 600zł.
    Grip - proponuje polować na eBay na zamiennik od jakiegoś Japończyka. Będzie w przyzwoitej cenie - 2x taniej niż oryginał, a jakość lepsza niż Meike na 100%.

Awatar madmaddie
    Miasto
    City of music

Domyślnie Odp: Eos 60D

wiem, że to pytanie pojawiło się już tysiącpięćset stodziwięćset razy, ale ja jestem histeryczką, w dodatku ostatnio krucho z kasą.
    no muszę. przepraszam z góry i proszę o odpowiedź.
    aparat kupiłam pod koniec stycznia 2013. przebieg- raczej mniejszy niż większy, ale też nie spacerowo. nie mam możliwości teraz sprawdzanie przebiegu migawki. w ostatnich miesiącach używany sporadycznie.
    do rzeczy.
    ładowałam go ostatnio i kilka dni po tym radośnie pojechałam na sesję. w pociągu stan baterii- 2%. zwiększył się również stopień zużycia akumulatora. z trzech zielonych kwadracików zostały dwa. naładowałam i znów jest 100%, ale stopień zużycia ten sam.
    jak to wypłynie na użytkowanie, liczbę zrobionych zdjęć?
    czy jest się czym przejmować i czy będę musiała w najbliższym czasie kupić nowy aku?
    „Bez przerwy pić też się nie da, więc się dokształcam”

https://www.facebook.com/foto50mm
    http://www.podleszanska.com/

Strona 129 z 129 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129

Uprawnienia umieszczania postów