Strona 81 z 129 PierwszyPierwszy ... 3171798081828391 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 810 z 1282

Wątek: Eos 60D

Coś już napisał

Domyślnie

Nie przypominam sobie żeby na ostatnich 10 stronach zagościł ten test więc wklejam link poniżej:

http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...0D/index.shtml

Ciekawy test z Nowej Zelandii

Bywalec

Domyślnie

przy okazji czy ktoś pamięta:
    60D jaki ma odgłos migawki ? (miękkie kliknięcie jak w 7D czy suchy trzask jak w 500D)

Domyślnie

Witam,

coś wątek przygasł, więc odświeżę.

Dziś otrzymałem nieoryginalne baterie do tego modelu i mogę potwierdzić, że są prawidłowo dekodowane w tym aparacie. Wskaźnik pokazuje pozostałą ilość energii oraz zrobione zdjęcia. Co do pojemności i trwałości to oczywiście się okaże po roku, ale cena w stosunku do oryginału jest atrakcyjna, więc warto sprawdzić, zresztą oceńcie sami.

Oto link do aukcji :

http://cgi.ebay.ie/LP-E6-LPE6-Batter...item43a1d3fde9

oraz do sprzedawcy, bo jak wiadomo aukcje się kończą i potem cieżko znaleźć :

http://myworld.ebay.ie/kriegsmarine143/

Pozdrawiam i życzę Wszystkim Canonierom Wesołego Jajka i Smacznej Choinki (niewłaściwe skreślić) oraz samych udanych fotek w nadchodzącycm roku

J.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Witaj,

co do odgłosu migawki, to w porównaniu do C500D ma raczej niższy dźwięk, bardziej basowy i dość głosny, ak mi się przynajmniej wydaje.

Są w menu co prawda dwie pozycje Silent shooting Mode 1 i 2, ale jakoś nie widzę między nimi różnicy.

J.
    Ostatnio edytowane przez jacek-ie ; 08-12-2010 o 21:26 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Bo to Silent Shooting pewnie tylko w trybie LV działa.

Domyślnie

A tego jeszcze nie zdążyłem sprawdzic, dopiero czytam instrukcję ...

A pro pos : ma ktoś po polsku w pdf do udostępnienia ?? Będę wdzięczny.

J.

Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

Ja również chętnie bym przygarnął instrukcję po polsku.

Domyślnie

No ale jakoś nie ma "dawców"

Szkoda ...

Jeżeli ktoś ma instrukcję w pdf do C60D, to mogę ją udostępnić na swoim serwerze do pobrania dla innych, jeżlei ktoś mi ją wyśle mailem.

Pozdrawiam,

J.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bryq Zobacz posta
    Tym co czekają aż 50D jeszcze stanieje, kubeł zimnej wody. Sam sie zasadzam od 2ch miesięcy, z taka myslą że 60d i w ogóle, to 50d poleci jeszczce. Dzisiaj obudziłe się troche z ręką w przysłowiowy nocniku. W FJ (cena do niedawna 2700) ani widu ani słychu, jest za to 60d w różnych konfiguracjach. Można jeszcze znaleźć na aledrogo ale to juz pewnie też ostatnie podrygi. Na stronie oficjalnej Canona 50 zamieniło się w 60, pomimo że nadal jest 450...
    mam takie same przemyślenia. 50-tek już tyle co na lekarstwo. ja olałem 60d i wyrwałem jedną z ostatnich nieekspozycyjnych 50d w euro rtv agd. I od wczoraj się nie bawię nie będe przełacał za ruchome ekraniki i inne pierdoły, która są dla mnie bezużyteczne
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iAdam Zobacz posta
    przy okazji czy ktoś pamięta:
    60D jaki ma odgłos migawki ? (miękkie kliknięcie jak w 7D czy suchy trzask jak w 500D)
    http://www.youtube.com/watch?v=-ULQ4vlQ2A4

Pełne uzależnienie

Domyślnie

odpalilem swoje 20d majace 5fps i juz na ucho slysze, ze te 5.3fps jest wolniejsze niz z 20d.

Strona 81 z 129 PierwszyPierwszy ... 3171798081828391 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów