"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A ja ciągle mam nadzieję, że zamiast tego całego narzekania pojawią się w końcu w tym wątku opinie użytkowników z praktycznego obcowania z aparatem... Odwagi!
Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS
No to już mamy coraz lepsze ceny.
Dobry sprzedawca, roczna gwarancja, dostawa w EU, cena niecałe 777 € z dostawą, czyli 3.150 zł za wsio.
http://cgi.ebay.ie/NEW-CANON-EOS-60D...item588ae25bff
Pozdrawiam,
J.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
No prawdziwy sukces... rok po 7D.
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
A jak dawno wyszło 60D? Jest progres, hę?:
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Sama matryca jest dłużej na rynku niż w przypadku Nikona, ale skłamałbym twierdząc, że Canon trochę sprawy nie zaniedbał...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Okazja do poprawy już wkrótce, choć niestety jest szansa, że ważniejsze znowu okażą się MPix...
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 09-11-2010 o 20:20 Powód: Automerged Doublepost