Strona 95 z 129 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 1282

Wątek: Eos 60D

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Nie czytasz CB. Przecież wszystkie aparaty Canona, zaczynają robić dobre zdjęcia dopiero, gdy na rynku pojawiają si następcy! Wcześniej szumią, brumią i nie trafiają autofokusem!

A tak na poważni to kup i ciesz si robieniem zdjęć! Ja też chciałem kupić 60D, ale finanse nie pozwoliły...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Domyślnie

A dzięki. Czytałem ale nie "zaczaiłem".
    Pozdrawiam

Domyślnie przewrotnie

2 lata????? hmmmm...
    oprócz zalet szklano-technicznych ;-) ma jeszcze jedną - doskonale pasuje do kobiecej ręki. W pierwszy dzień sesja 7 godzinna i bardzo udana. :-D

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mortycja Zobacz posta
    2 lata????? hmmmm...
    oprócz zalet szklano-technicznych ;-) ma jeszcze jedną - doskonale pasuje do kobiecej ręki.
    Pasuje do ręki kobiecej, męskiej, a także małego goryla i dużego szympansa... Każdy może być z niego zadowolony (oczywiście, jeżeli przeboleje wszystkie wymienione wcześniej liczne wady tego aparatu).
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Bywalec Awatar greg7878
    Miasto
    k.Olkusza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrewjohn Zobacz posta
    Każdy może być z niego zadowolony (oczywiście, jeżeli przeboleje wszystkie wymienione wcześniej liczne wady tego aparatu).
    6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...

Domyślnie

A jak by jeszcze Ktoś mi doradził jaki dodatkowo (lub zamiast standardowego) dokupić obiektyw do 60D. W cenie ok.1500zł. Najlepiej ze stabilizacją. By zaczynał się od szerokiego kąta15,18 i miał troszeczkę z teleobiektywu 85,135 lub podobne. Czy takim zoomem wyjdą zdjęcia jakościowo takie same jak obiektywem 18-55 czy będą gorsze. Czy by zdjęcia wychodziły takie same to trzeba mieć te dwa obiektywy?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qaz Zobacz posta
    A jak by jeszcze Ktoś mi doradził jaki dodatkowo (lub zamiast standardowego) dokupić obiektyw do 60D. W cenie ok.1500zł. Najlepiej ze stabilizacją. By zaczynał się od szerokiego kąta15,18 i miał troszeczkę z teleobiektywu 85,135 lub podobne. Czy takim zoomem wyjdą zdjęcia jakościowo takie same jak obiektywem 18-55 czy będą gorsze. Czy by zdjęcia wychodziły takie same to trzeba mieć te dwa obiektywy?
    O to bardzo proszę pytać w dedykowanych wątkach. Tu piszemy o 60D :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qaz Zobacz posta
    No właśnie i tu wpadasz w pułapkę lustrzanek...generalnie im większy zakres tym jakość trochę gorsza a no i światło również inne ale czasami trzeba iść na kompromisy Ze szkieł ze sporym zakresem to w tej cenie szału nie ma, gdyby mi zależało na zakresie to w tej kwocie chyba przemyślałbym canona 18-135 za około 1000zł + canon 50 1.8 do zabawy z małą głębią a jednocześnie żeby zobaczyć na co stać ten aparat Za jakiś czas sobie dokupić 55-250, popstrykać i już będziesz wiedział czego Ci brakuje i w co pójść z następnymi zakupami
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Oj przepraszam za kontynuację ale zacząłem pisać przed "reprymendą"
    Ostatnio edytowane przez KUBAwo ; 19-03-2011 o 15:07 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrewjohn Zobacz posta
    Pasuje do ręki kobiecej, męskiej, a także małego goryla i dużego szympansa... Każdy może być z niego zadowolony (oczywiście, jeżeli przeboleje wszystkie wymienione wcześniej liczne wady tego aparatu).
    a ile zdjęć nim zrobileś? :grin::grin:
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez KUBAwo Zobacz posta
    No właśnie i tu wpadasz w pułapkę lustrzanek...generalnie im większy zakres tym jakość trochę gorsza a no i światło również inne ale czasami trzeba iść na kompromisy Ze szkieł ze sporym zakresem to w tej cenie szału nie ma, gdyby mi zależało na zakresie to w tej kwocie chyba przemyślałbym canona 18-135 za około 1000zł
    tego właśnie też używam, jest ok, cena/jakość etc
    Ostatnio edytowane przez mortycja ; 20-03-2011 o 00:26 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    O to bardzo proszę pytać w dedykowanych wątkach. Tu piszemy o 60D :cool:.
    W takim razie ja napiszę, że 60d bardzo dobrze współpracuje z canonem 18-200. Razem tworzą bardzo uniwersalny zestaw - również do wideo

Strona 95 z 129 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów