Czyli:
- koniec z zabawa w zaklejanie stykow, aby zlikwidowac blokade AF (5.6/F8 w jedynkach)
- Sa szanse, ze vIII bedzie znacznie lepszy pod wzgledem wplywania na AF :}
Czyli:
- koniec z zabawa w zaklejanie stykow, aby zlikwidowac blokade AF (5.6/F8 w jedynkach)
- Sa szanse, ze vIII bedzie znacznie lepszy pod wzgledem wplywania na AF :}
Szanse są, oby również dla I wersji obiektywów ;-).
Przeglądając dziś sklepy internetowe w poszukiwaniu Ext x1.4 mk III zauważyłem, iż w jednym z nich (cyfrowe pl) teoretycznie jest już dostępny Ext x2.0 mk III (cena 1899zł, na magazynie w Gdańsku) - nie dzwoniłem do nich, nie pytałem - jeśli ktoś jest zainteresowany niech sam się dowiaduje: KLIK
Od B&H dostałem wczoraj maila że można robić pre-order...
Na dpreview są pierwsi użytkownicy, jakby co, można podpytać co i jak.
Oj to nr.1 spraw na ktore czekam obecnie. Tylko znajac zycie, to poczatkowe opinie beda od ludzi wogole nie znajacych sie na sprawie, a ich "testy" nic nie beda mowic...
Dokładnie, ale jeszcze trochę czasu minie zanim poznamy jak naprawdę ,nie tylko z testów, współpracuje ver.III ze "starymi" tele :-D, też mój nr 1.
1, 2, 3, pierwszy ;-)
mam go od 15 minut - protestuję przez święta i powklejam jakieś sample
p.s.
pierwsze wrażenie - strasznie mi się 70-200 długie zrobiło
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oczywiście przetestuję![]()
Ostatnio edytowane przez Bartek DJC ; 23-12-2010 o 17:13 Powód: Automerged Doublepost
Przepraszam za lamerskie pytania.
1. Ile dzialek zabiera światla?
2. Czy bez problemu dziala dalej stabilizacja optyki.
3. I tak z czystej ciekawosci - jesli masz 70-200+konwerter i chcesz ,,szybko'' zamienic np. ten zestaw na jakies inne szklo juz bez konwertera to tak by siebie i szkiel nie zabic ile to czasu na taka zabawe potrzeba.
Pozdrawiam serdecznie i gratuluje zakupu Jarek